Местната администрация и Тролейбусен транспорт“ са организирали всички свободни автобуси

...
Местната администрация и Тролейбусен транспорт“ са организирали всички свободни автобуси
Коментари Харесай

Tранспортът за поклонението на връх Околчица ще бъде безплатен

Местната администрация и „ Тролейбусен превоз “ са организирали всички свободни рейсове в района, които ще извозват искащите по авансово одобрен график. От страна на RM TV е декларирано предпочитание за вдишване на разноските за наем и гориво на наетите транспортни средства. По този метод превозът за всенародното поклонение на връх Околчица, което ще се организира на 2-ри юни, ще бъде безвъзмезден за всички жители.
Директорът на общинското тролейбусно сдружение Виктория Начева разяснява: „ Призовавам жителите да провеждат авансово времето си на потегляне, с цел да се избегне скупчването на доста хора, защото началото на тържеството е от 11:00 часа. “ – добави още Начева.
Автобусите ще пътуват на всеки 15 минути в интервала от 07:00 до 11:00 часа, началната спирка е на Автогарата в града. Извозването в противоположна посока /връх Околчица – Враца/ ще се прави от 11:30, като последният рейс потегля в 14:30 от връх Околчица.
„ Тролейбусен превоз – Враца “ ЕООД ще извозва поданици и посетители на града и от село Паволче, като рейсът ще тръгне към паметното място в 10:00 часа. От село Челопек, транспортните средства ще потеглят от паркинга на селото към връх Околчица, в интервала от 08:00 до 11:00 часа, на всеки 15 минути. В противоположната посока, рейсовете ще се движат от 11:30 до 14:30 часа, още веднъж на всеки 15 минути.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР