Местна коалиция Обединени за нашата община“ издигна кандидатурата на д-р

...
Местна коалиция Обединени за нашата община“ издигна кандидатурата на д-р
Коментари Харесай

Коалиция издига кандидатуратата на Емил Кабаиванов за кмет

Местна коалиция „ Обединени за нашата община “ издигна кандидатурата на доктор Емил Кабаиванов за кмет на община Калово в идните локални избори.

Това разгласи на прескоференция ръководителят на предизборния щаб Антон Минев. В обединението влизат „ Демократична България “, представлявана от Бонка Карчева, Движение „ България на жителите “ – от Тошко Стоев и „ Атака “ от Веселин Божков. И тримата са общински съветници в настоящия Общински съвет и обявиха безапелационната поддръжка на техните обединения за досегашния кмет Емил Кабаиванов, както и желанието посредством неговото ръководство да продължи възходящото развиване на общината.

Излъчвайки за кмет на община Карлово доктор Емил Кабаиванов през 2011 и 2015 одина, реализирахме два сполучливи мандата. Нашата коалиция получи и максимален брой общински съветници и съумя да образува болшинство в Общинския съвет, напомни Антон Минев.

Благодарение на това бяха осъществени огромен брой значими планове, съдействали значително за смяна образа на Карлово и общината. Най-мащабните планове бяха създаване на Градска пречиствателна станция за отпадни води; смяна на градската среда - нови улици, пешеходна зона, паркове; замяна на подземни връзки, улично осветление; просветителна инфраструктура: спортни и детски площадки, спортна зала и плувен басейн в учебни заведения и детски градини, нова детска градина; ремонт и поддръжка на публични здания - читалища, пенсионерски клубове, административни здания на кметства;

- нови здания за обществени услуги и реализация на дейностите в тях; пътят Карлово – с. Дъбене – с. Войнягово; облагородяване на централните градски елементи на обитаемоте места; саниране на 26 многофамилни жилищни здания в общината; замяна на водопроводи и надлежно – на 28 улични настилки в 9 обитаеми места.

Екипът на Кабаиванов е подготвен за ръководство през идващия мандат, стана ясно по време на конференцията. През сегашния мандат са готови капиталови планове с съответни параметри и със строителни позволения за всички обитаеми места за реконструиране на още улици, отделяне на нови зелени площи, създаване на още детски и спортни площадки, за саниране на още 126 многофамилни жилищни здания в общината, възобновяване на учебни заведения и детски градини; за реконструиране на общинския път Карлово – село Марино поле – село Ведраре; за възобновяване на площад „ 20-ти юли ”, читалищната постройка и вилата на Евлогий Георгиев в Карлово; за компостиране на отпадъците и други

На основата на постигнатото до тук, ние - Обединени за нашата община считаме, че обединението ни е потвърдена формула за сполучливо ръководство на община Карлово, с въможности да продължи възходящото развиване на района посредством сполучливо присъединяване в идните локални избори: реализиране на максимален брой общински съветници и кметове на обитаеми места. Това ще подсигурява продължение реализацията на започнатите планове за всяко обитаемо място, заключи Антон Минев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР