Местата около софрата са празни, а софрата е наредена. Иска

...
Местата около софрата са празни, а софрата е наредена. Иска
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Има сериозна близост между политическите идеи на Слави Трифонов и Васил Божков

Местата към софрата са празни, а софрата е подредена. Иска им се на хората да ръководят. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 журналистът и основен редактор на вестник "Труд " Петьо Блъсков във връзка новите политически планове, които се декларират като опозиционни.

Още не е ясно защо дава поръчка Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, той разгласи някакви постулати. Както сподели министър председателят, народна власт е, всеки е свободен да прави каквото си желае. В днешния свят е изцяло обикновено да обявиш нов политически план през интернет, съобщи той.

Има сериозна непосредственост сред концепциите, които Слави Трифонов стартира на референдума, и тези на Божков. Ще чакаме да забележим какво става, добави Блъсков.

Дончев изясни има ли късмет Васил Божков да бъде съперник на ГЕРБ

Политическата истина за България е, че има съществено празно пространство, за което напълно е отговорна Българска социалистическа партия. С безспорната си раздалеченост от действителния живот Българска социалистическа партия отваря тази ниша. Трудният въпрос е за какво Българска социалистическа партия прави това политическо закононарушение. В това опразнено пространство стартират да навлизат всевъзможни полупартии. Мая Манолова е обикновен състезател. Тя има късмет, в случай че се сплоти с други искащи за политическа кариера и да търси някаква композиция, разяснява журналистът.

България доста се нуждае от политически постоянна лява групировка. Ако Българска социалистическа партия не престават по този начин, ще изпаднат до четвърта или пета позиция. Нинова и хората ѝ са се хванали за кокалчето и не пускат властта, а в Българска социалистическа партия има извънредно готови хора, които могат да оказват помощ на партията, съобщи Петьо Блъсков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР