Местан не е отведен в местната полиция, защото в ареста

...
Местан не е отведен в местната полиция, защото в ареста
Коментари Харесай

Разследването все още няма виновен за катастрофата с Местан

Местан не е отведен в локалната полиция, тъй като в ареста на полицейското ръководство в прилежащата община не е имало свободни места. Според Министерство на вътрешните работи, това не е казус.
„ Престъплението е тежко и двама водачи са тествани, дали са използвали алкохол или наркотични субстанции. Пробите са негативни. На този стадий няма повдигнати обвинения”, сподели Желязко Стефанов, Окръжен прокурор на Кърджали.

Огледа на мястото на злополуката през вчерашния ден е траял повече от 5 часа, оповестява бТВ. В помощ на дознателите се включи и следовател, изпратен от Окръжния прокурор на Кърджали.

Разследването към момента не е показало отговорен за злополуката.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за злополука с причиняване на гибел по несъобразителност, за което законът планува до 6 години затвор. Ако Местан се кандидатира за евродепутат, ще получи имунитет и това ще спре следствието.

Засега единствено Местан и съпартийците му изложиха своята версия за злополуката. Пострадалото семейство отхвърля среща с медиите, даже и без камера. По неофициална информация, в колата, с която фамилията катастрофира е имало кошче за бебе. Не е ясно дали е било употребявано и било добре обезопасено.

" Покрусен съм! Изразявам най-дълбоките си съболезнования към околните. " Това бе оповестено в персоналния профил във Facebook на водачът на ДОСТ Лютви Местан преди няколко часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР