Места за почивка, стъпаловидни изкачвания, място за точене на нокти

...
Места за почивка, стъпаловидни изкачвания, място за точене на нокти
Коментари Харесай

Ново хитро изобретение за котки

Места за отмора, стъпаловидни изкачвания, място за точене на нокти - това включва модулната сбирка Catssup на хонгконгското дизайн студио Ryte. Специално проектирана за домашните котки, тя е лесна за инсталиране, не се спънка в краката ни и може да бъде употребена безусловно на всички места.

 Снимка 376399

Ryte изясняват вдъхновението си от самите котки, които постоянно избират по-високи места, с цел да могат да следят околната среда. " За злощастие множеството модерни жилища мъчно могат да им обезпечат отвесни пространства. "

 Снимка 376400

Catssup включва платформа за сънливост, стъпалца, топка за игра, която виси на платформите и дирек за катерене, и точене на нокти.

 Снимка 376402

Подобна на плюш материя се закрепя благодарение на магнити към всяко от горните. Самите платформи могат да се закрепят съвсем към всяка мебел, без да е нужно да се пробиват дупки.

 Снимка 376401

Catssup е първата сбирка на хонгоконгското студио, отдадена на домашните любимци. Предишните им имат за цел главно икономисване на пространство и потребление на технологиите за задачата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР