Месоядни звезди, които не си представят живота без пържолаЗнаменитостите следват

...
Месоядни звезди, които не си представят живота без пържолаЗнаменитостите следват
Коментари Харесай

Месоядни звезди, които не си представят живота без пържола

Месоядни звезди, които не си показват живота без пържола
Знаменитостите следват прецизни диети, с цел да поддържат формата си в чудесно положение. Но от време на време звездите вършат дребни отклонения от разпоредбите и се любуват на обичаното си ядене - месото. 24СМИ подбра 4 месоядни звезди, които не могат да си показват живота без пържола.

Кира Найтли

Британската актриса Кийра Найтли е талантлива от природата със стройна фигура, която не е резултат от уморителни физически извършения и диети. Актрисата не се отхвърля от спомагателна порция в ресторанта или обичани ястия. Найтли обича да яде месо, само че заобикаля аленото или с прекомерно доста мазнини.

Чарлийз Терон

Чарлийз Терон заслужава правото да се назова една от най-красивите актриси в Холивуд, като през годините външността й съвсем не се трансформирала. Тайната на тънката й талия – разделното хранене.
 Чарлийз Терон Чарлийз Терон / БГНЕС
Терон обича да си хапва птиче месо, предпочитайки по-малко мастни типове. Актрисата яде също хамбургери на драго сърце, след което усилва времето до идващото хранене, с цел да не й се отразят.

Кристина Агилера

Известната певица Кристина Агилера в никакъв случай няма да се откаже от апетитен бургер. Любимата храна на звездата е месо със зеленчукова салата.
 Кристина Агилера Кристина Агилера / БГНЕС
Агилера постоянно качва тегло, само че това въобще не я тормози и не възнамерява да се сбогува с питателните си привички поради опити да отслабне. В изявление Кристина признава, че обожава продуктите от вида бързо хранене във всичките им проявления.

Бен Афлек

Американският артист Бен Афлек не мисли доста за фигурата си, тъй като на драго сърце се тъпче с ястия от веригите за бързо хранене и пържоли, пие кафе и алкохол в неограничени количества.
 Бен Афлек Бен Афлек / БГНЕС
Бен толкоз доста има вяра в силата на месото, че принуди някогашната си жена Дженифър Гарнър да го включи в менюто си, с цел да може двойката да има момче. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР