Месото, което двойката не могло да изяде веднага, било открито

...
Месото, което двойката не могло да изяде веднага, било открито
Коментари Харесай

Съпрузи канибали, изяли 30 души, са задържани в Русия

Месото, което двойката не могло да изяде незабавно, било намерено консервирало в буркани, заяви "Правда ", като се базира на следствения комитет.

Потресаващата история на фамилията, наречено Resident evil (Заразно зло), била разкрита от полицията инцидентно, откакто на улицата бил открит смарт телефонът на един от тях. В него били открити шокиращи фотоси - канибалите си правили селфита с елементи от човешки тела. На един от фотосите пък било запечатано плато от портокали, върху които била сервирана глава.

При претършуване в общежитието, в което съпрузите живеели, служителите на реда от Краснодарска област намерили голям брой доказателства, измежду които и консервите с човешко месо за зимата.

Най-вероятно двамата руснаци са правила убийства още от 1999 година насам. Това признал самият мъж - 35-годишният Дмитри Бакшеев. Той убивал най-вече бездомници, като поругавал труповете, употребявайки кухненски нож. После хапвал човешко дружно с жена си - 42-годишната Наталия, която е здравна сестра.

Тези елементи, които не ставали за ястие, мъжът заравял в покрайнините на близко градче.

Жертвите на канибалите могат да бъдат разпознати вероятно с ДНК-проби от останките, в случай че бъдат съпоставени с околните им.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР