Месопреработвателен завод, доставящ гигантите на супермаркетите в Обединеното кралство, не

...
Месопреработвателен завод, доставящ гигантите на супермаркетите в Обединеното кралство, не
Коментари Харесай

Един от най-големите месни заводи в Обединеното кралство е изследван за „замърсяване“ след изтичане на фабрични изображения

Месопреработвателен цех, доставящ колосите на супермаркетите в Обединеното кралство, не се почиства вярно, твърди източник, и се изследва за замърсяване.

Kepak, в Мертир Тидфил, обслужва Aldi и Tesco наред с други вериги, а адресант на сигнал твърди, че оборудванията не се почистват, до момента в който личният състав е изправен пред „ невъзможни “ условия. Те споделиха фотоси на месо, оставено върху повърхности в линиите за рязане, обработка и пакетиране на завода Pengarnddu Industrial Estate.

„ След нощна промяна инспектор по качеството прави инспекцията в 5 сутринта и има за цел да покаже хигиената екип от към четири до пет души, какво би трябвало да се почисти “, споделиха те за WalesOnline. „ Но екипът по хигиената не почиства вярно, тъй като няма време преди производството да стартира в 6 часа сутринта. Има единствено час както за инспектора по качеството да извърши инспекцията, по този начин и за екипа по хигиената, с цел да почисти проблемите, повдигнати в ревизия.

„ За да извършите верен одит,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР