Меси призна, че е бил на косъм да напусне "Барселона"

Меси призна, че е бил на косъм да напусне "Барселона" ...

Меси откровено: За Роналдо, Неймар и напускането на "Барселона".


Меси призна, че е бил на косъм да напусне "Барселона" след проблемите си с данъчните. В интервю за испанска медия, той разкри много за кариерата си - за отношенията му с Гризман, напускането на Неймар, за Роналдо и любимата му "Барселона".

"Най-лошият ми момент? През 2013-14г., когато имах проблем с данъчните, беше много труден момент за мен. Хората не знаят какво се случва. Аз бях първият и затова всичко беше толкова трудно, разказва Меси пред RAC1. - За щастие децата ми бяха малки и не знаят нищо. През главата ми минаваше мисълта да напусна, не да напусна Барселона, а желание да напусна Испания. Чувствах се малтретиран и не исках повече да остана тук. Идеята ми е да остана тук. Все още не сме говорили с клуба за продължаването на моя договор. Никога не съм имал проблеми с клуба. Това ще бъде направено по някое време. Идеята ми е да завърша кариерата си тук заради това, което чувствам към клуба, заради това колко добре се чувствам в града. Лъжа е, че не съм искал Гризман да дойде в Барселона. Никога не съм имал проблеми с него."

Футболистът призна, че се е страхувал, че Неймар ще отиде в "Реал Мадрид" .

"Исках и Неймар да дойде. Ако го имахме в нашия отбор, щяхме да разполагаме с много повече възможности. Малко след напускането си Ней разбра, че е взел лошо решение. Помислих си, че ако не си го върнем обратно, ще отиде в Реал Мадрид", каза Меси.

А за Роналдо той коментира: "Исках Кристиано да остане в "Реал Мадрид". Той несъмнено беше голям плюс за "Ла Лига" и "Ел Класико". Реал Мадрид е и винаги ще бъде там. Реал Мадрид има страхотни играчи, които са готови да спечелят всеки един мач", призна легендата на Барселона.
По публикацията работи: Нели Христова

Източник: dnes.bg