Месеци, след като се показа по бельо за корицата и

...
Месеци, след като се показа по бельо за корицата и
Коментари Харесай

Били Айлиш и какво смята за тялото си

Месеци, откакто се появи по долни дрехи за корицата и изявлението в списание Vogue, Били Ейлиш направи изненадващо самопризнание пред Guardian. То беше обвързвано с формите й и изборът й да носи необятни облекла, за които в този момент към този момент си дава сметка, че не й стоят добре.

" Очевидно не съм щастлива от метода, по който наподобява тялото ми... Но то кой е ", споделя 19-годишната певица пред медията и добавя, че приказва само за тялото си. " Уверена съм като човек и съм удовлетворена от живота си ", разяснява тя.

Ейлиш изяснява, че постоянно се потиска от фотосите, които гледа онлайн. Макар да си дава сметка, че това, което се разгласява, постоянно не дава отговор на истината и че съвсем всички употребяват филтри и различен вид обработка на селфитата си.

След фотосите за Vogue обаче певицата стартира малко по-често да демонстрира тялото си и образец за това е видеото към " Lost Cause ". В него тя носи долни дрехи от сбирката на Ким Кардашиян SKIMS - Ким видя това и даже го показа в стори в формалния си Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР