Месеци преди смъртта си джаз легендата Милчо Левиев сподели, че

...
Месеци преди смъртта си джаз легендата Милчо Левиев сподели, че
Коментари Харесай

Легендата Милчо Левиев преди смъртта си: Не се чувствам добре в България

Месеци преди гибелта си джаз легендата Милчо Левиев показа, че не се усеща добре в България и Солун е неговият град. 

Световноизвестният композитор и пианист издъхна в събота вечерта в Гърция на 81 години след малко боледуване, написа Блиц. Последните 15 години той живееше в Солун дружно със брачната половинка си джаз певицата Вики Алмазиду, която е от гръцки генезис. „ Не се усещам добре, не поради България, аз обичам България, най-вече Пловдив и избрани хора, само че защото станах прочут и доста се спекулира с моето име “, сподели пред БНР неотдавна огромният джаз музикант Милчо Левиев, отговаряйки на въпроса по какъв начин се усеща още веднъж в България. „ И доста ругатни се чуват, които не ме тормозят изобщо, това са проблеми не мои, това са проблеми на тези хора, само че аз желая да се усещам добре на тези години – 82 приближавам “, уточни той. „ Аз заявих към този момент публично, и това е публично, че няма да шавам от Солун, това е моят град, както беше първо Пловдив, по-късно София. Другият ми дом беше Лос Андежелис. Сега съм в Солун, това е моят дом “, разясни музикантът, който родом е от Пловдив.

" Солун е Пловдив, Варна и София в един град и в морето до мен “, показа джаз легендата. “Гърция постоянно е била по-напред от България и в този момент е по този начин с всичките ѝ рецесии “, сподели още Левиев. „ Най-големият човек, от който се научих и се изучавам още по какъв начин да пребивавам, от философията, е господин Зигмунд Фройд “, разкри малко преди гибелта си Милчо Левиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР