Месеци преди началото на Световното първенство по футбол в Русия,

...
Месеци преди началото на Световното първенство по футбол в Русия,
Коментари Харесай

Килиан Мбапе дарява целия си хонорар от Световното

Месеци преди началото на Световното състезание по футбол в Русия, френският национал и състезател на " Пари Сен Жермен " Килиан Мбапе съобщи, че ще подари хонорарите си от това присъединяване за щедрост.

Току-що станалият международен първенец с тима си сподели също, че съгласно него на футболистите не би трябвало да се заплаща, когато съставляват страната си на интернационалните спортни конгреси.

Според френския вестник L`Equipe, Мбапе ще подари всичко, което е спечелил с играта си на Световното в Русия, на асоциацията Preiers de Cordees, която провежда спортни събития за деца с недъзи.

19-годишният нападател е проработил по 20 хиляди евро на мач, а ако Франция е първенец, какъвто стана нощес, всеки от националите на страната ще получат спомагателен бонус от 300 хиляди евро.

Мбапе, който беше един от най-любопитните и обещаващи участници на Световното състезание, е и вторият най-млад футболист в историята на играта, печелил международна купа. Първият е Пеле, станал първенец на 17 години през 1958 година /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР