Месецът, в който сте родени, може да определи много от

...
Месецът, в който сте родени, може да определи много от
Коментари Харесай

Какъв сте в секса според месеца на раждане?

Месецът, в който сте родени, може да дефинира доста от вашите черти на характера, в това число отговора на въпроса какъв брой добре дипломиран ухажор сте. Разбира се, това се отнася и за вашия сътрудник.

Януари

Много малко хора са секси и имат мощно самочувствие като вас. За вас в никакъв случай не е проблем да извършите нещо за колегата си, което той обича, и да го задоволите, написа trafficnews.bg. Винаги знаете какво желаете в леглото (или някъде другаде) и знаете по какъв начин да помолите колегата си да го направи, което приказва за способността ви да поддържате връзка. Характер като вашия е чудесна основа за качествена връзка.

Февруари

Хората, родени през февруари, са топли и благи. Те са естествено надарени с деликатност, тъй че нашепването на любовни думи в ухото на колегата ви е една от тактиките ви за съблазняване. Можете също по този начин да бъдете доста отворени с колегата си и да покажете своята накърнимост. За вас е елементарно да бъдете това, което сте, нямате проблем с това. Вие сте съвършени и не се променяте.

Март

Никой в никакъв случай няма да каже, че сте свенлив, тъй като желаете да изследвате и да изместите границите. Вероятно сте привлекли сътрудник, който прави оценка това. Тъй като сте авантюрист, вашият разказ постоянно ще бъде динамичен и постоянно ще имате чувството, че непрекъснато се случва нещо ново.

Април

Качествата ви ви вършат мощен ухажор. Искате да угодите на колегата си, а егоизмът не е част от вашия темперамент, тъй като е наслаждение да гледате по какъв начин сътрудникът ви се любува. Придържайте се към него и връзката ви сигурно ще продължи дълго време.

Май

Цените заниманието и не приемате нищо, което вършиме, за даденост. Това прибавя леко и секси въодушевление към връзката ви, което сътрудниците постоянно обичат. Приключението е най-голямото развлечение за хората, родени през май. Останете ангажирани да се наслаждавате на приключенията с колегата си и всичко ще бъде прелестно.

Юни

Интровертни сте в общественото пространство, само че зад затворени порти сте мощни и доста горди. Тази двойна функционалност може да бъде доста секси и привлекателна за мнозина. Когато светлините угаснат, вие се превръщате в различен човек и никой не може да ви устои.

Юли

Вие сте доста загадъчен ухажор. Вашият сътрудник в никакъв случай не знае какво ще вършиме по-нататък. Това прибавя пикантност към връзката ви и я поддържа витална. Никой в никакъв случай няма да каже, че сте отегчени или че липсва неспокойствие с вас. Имате страхотни функционалности, които не е нужно да променяте.

Август

Самочувствието ви постоянно може да наподобява като преобладаващо държание, само че вие не сте толкоз преобладаващи, знаете какво желаете. Не се опасявайте да изследвате нови неща. Тази липса на свенливост ще ви помогне да привлечете сътрудник, който също е отворен и е подготвен да работите дружно. Ще напредвате и ще растете дружно. Хората, родени през август, са подготвени да поддържат колегата си както в положително, по този начин и в зло.

Септември

Интелектът ви прави любопитен ухажор, който се нуждае от сътрудник, който знае по какъв начин да подтиква мозъка ви. Винаги сте по-зрели от вашето потомство, което е преимущество, което доста сътрудници оценят, и на което се възхищават.

Октомври

Спонтанността е вашата запазена марка и вие сте подобен ухажор. Искате да изследвате и сте авантюрист по душа. Търсете сътрудници като вас, с цел да не разочаровате някой, който не се нуждае от същите удоволствия. Като цяло се забавлявате във всичко, което вършиме, и това е прелестно качество.

Ноември

Това са хора, които не съблюдават разпоредбите и избират да изследват нови неща. Те постоянно се държат по друг метод в любовта, в сравнение с в всекидневието. В интимни обстановки постоянно сте срамежливи. Партньорът ви постоянно ще бъде доста удовлетворен от вас, тъй като сте неповторими.

Декември

Въздържате се от обич. Обикновено отделяте дивите прекарвания за специфични случаи. Потренирайте се да бъдете по-отворени с колегата си, доста е значимо да сте с човек, на който можете да се доверите. Потърсете сътрудник, който има защитна линия и желае да даде, защото това ще ви помогне да изследвате повече, в сравнение с сте подготвени да изследвате сами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР