Месецът на влюбените ще покрие с дантела от любов представителите

...
Месецът на влюбените ще покрие с дантела от любов представителите
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през февруари

Месецът на влюбените ще покрие с дантела от обич представителите на някои от зодиите. За други обаче е подготвил премеждия и взимане на сложни решения!

Какво следва да ви се случи в любовта, разберете в този момент:
Зодия Везни
Не вярвайте на всяко нещо, което ви се споделя. Винаги ще се намерят недоброжелатели, които ще опитат да разклатят връзката ви. Колкото повече страните от такива хора, толкоз по-добре за вас. Преди да тръгнете да рушите нещо, което с години сте градили, уверете се, че чутото е истина.
Зодия Скорпион
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден – 6 февруари Съвет за всяка зодия за през днешния ден – 6 февруари
Звездите непрекъснато шушукат препоръки за всяка една зодия. Дали ще се вслушаме в тях, решаваме ние. Понякога избираме да не знаем какв...
Предстои да получите изненада и самопризнание в обич. Дали в действителност на хоризонта ще се появи новата обич, ще разберете сами. Дайте си време да опознаете индивида, дайте късмет и на него. В живота се вършат взаимни отстъпки, не го забравяйте.

Зодия Стрелец
Февруари ще бъде същински трогателен за вас. Ще се срещнете с човек, в който ще породите същински благосклонности, а даже и влюбване. Вие обаче няма да сте на същата тази вълна и ще продължите с търсете си в любовта. В края на месеца към вас ще летят похвали и благи жестове.
Зодия Козирог
 Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 6 февруари Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 6 февруари
Любовта е привикнала да бъде част от живота ни. Тя постоянно е някъде там, само че от време на време забравяме за нея и се впускаме в едно бясно и неуморно...
Не спирайте да вярвате в преценката си за останалите хора. Много евентуално е на хоризонта да се появи човек, който ще окупира сърцето ви. Не се опасявайте, че е толкоз непосредствен и пряк. Така работят хората, които знаят какво желаят да получат!
Зодия Водолей
Месецът ще бъде повече от прелестен и поръсен с сантиментални жестове. Почти всеки един ден от него ще се радвате на внимание, обич, усмивки и безчет похвали. Дайте си повече време за отмора, тъй като дните ви ще са доста специфични.
Зодия Риби
В любовта ще се случват чудеса. Ще откриете новата обич, която няма да желае да си тръгне в никакъв случай повече. Не се опасявайте от измененията. Всяко начало е мъчно. Много скоро ще разберете, че не можете да живеете без този човек!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР