Месецът на любовта обещава да донесе много приятни изненади на

...
Месецът на любовта обещава да донесе много приятни изненади на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Професионални успехи за Овен, Близнаци и Везни

Месецът на любовта дава обещание да донесе доста приятни изненади на представителите на всички знаци от зодиака. Но какво тъкмо е подготвил за идващите няколко дни, дано разберем още в този момент.  
Oвен
През седмицата е доста евентуално вие, Овни, да сте доста общителни. Възможно е да се натъкнете на хора, които да ви оценят уместно и да предприемете взаимни инициативи.

В професионален проект ще трупате дивиденти и ще напредвате. Ще ви хрумне концепция, по какъв начин да съумеете с план, който от дълго време ви тормози.

В любовен проект се чака да бъдете прелестно сюрпризирани от колегата си или от човек, който е непосредствен до вас.
Телец
В началото на седмицата вие, Телци, ще сте мечтателни и много отнесени. Възможно е да сте комплицирани и мъчно да взимате решения. Добре е да намерите време за себе си, отвън обществените ви задължения, с цел да не се фрустрирате прекомерно. Бихте могли да се отдадете на творчество, плуване, танци или йога.

След четвъртък е евентуално да ви изскочат нови благоприятни условия за придвижване в кариерата.

В любовта не е изключено да стартирате флирт с сътрудник или с човек, който е ангажиран или несъответствуващ. За това е значимо да сте деликатни.
Близнаци
В началото на седмицата вие, Близнаци, ще участвате във значими договаряния или сделки и ще работите интензивно по реализирането на своя отдавнашна цел или фантазия. Някои от вас ще се занимават с нови технологии, други с политика, а трети с медии, реклама или телевизия.

След четвъртък ще сте на сантиментална вълна и не е изключено да предприемете пътешестване с обичан човек, да посетите концерт, кино или спектакъл или по различен метод да изкарате ползотворно време в приятна компания.
Рак
В началото на седмицата вие, Раци, ще отделите време на дома, фамилията и околните си. Някои от вас ще имат конфликти с могъщ родственик и ще пазят забавните си пред него.

След четвъртък ще сте доста продуктивни и работоспособни и ще имате опция да демонстрирате качествата си пред колектива, с който работите. Голяма част от напъните, които сте влагали до в този момент, ще бъдат възнаградени.
Лъв
Голяма част от вас, Лъвове, може да бъдат ангажирани с правни или метафизичен въпроси през седмицата.

Ще учите нови неща и с помощта на любознателността си ще съумеете да блеснете и да постигате обилни триумфи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятате задания и ще покорявате върхове.

В партньорството и в персоналните връзки също ще имате шанс и нещата ще ви се случват тъкмо по-начина, по който желаете.
Дева
През седмицата е допустимо вие, Деви, да имате разногласия с непосредствен човек. Добре е да не прекалявате и да не се палите за незначителни неща. По всяка възможност ще сте много подозрителни и ще търсите скрити конспирации в дейностите и думите на другите.

В работата не е изключено да сте леко пасивни и да ви се изплъзнат положителни благоприятни условия.

Седмицата ще бъде подобаваща за разкрасителни процедури, спа и шопинг лечения, планувани интервенции и правене на зъби
Везни
В началото на седмицата вие, Везни, ще сте ангажирани най-много с любовния си живот. Заетите от вас ще търсят способи да разнообразят или затвърдят връзките си, до момента в който свободните ще флиртуват или пишат с човек, който харесват.

След четвъртък се чака да сте доста сполучливи в работата си. Усилията, които влагате, ще бъдат възнаградени и е доста евентуално да съумеете да се изскачите нагоре по професионалната стълбица.
Скорпион
През седмицата не е изключено вие, Скорпиони, да имате известни промени на работното място, с които ще ви се наложи да свиквате. С неизменност, усърдие и самообладание бързо ще влизате в темп и ще ставате задоволително продуктивни.

През втората половина на седмицата, е допустимо да преживеете мощен романс и да се влюбите.

Добре е да сте деликатни със средствата за връзки и превоз и да подхождате отговорно към тях.
Стрелец
Вас, Стрелци, ви чакат конфликти с престижи или с хора с власт при започване на седмицата. Много е евентуално някой да слага дейностите ви под въпрос или да ви подлага на критика. Най-добре бихте се справили с доказването на лична стойност, в случай че запазите хладнокръвие и се концентрирате върху дилемите си.

След четвъртък ще имате доста позитивни безредици около приятелите си. Не е изключено някой от тях да ви изненада прелестно и да съумеете да отпуснете в компанията му.
Козирог
През седмицата вие, Козирози, ще сте доста дейни и отзивчиви. Ще се затрупате с работа и ще я вършите с лекост и финес. Не е изключено да заформите флирт с сътрудник и да хлътнете бързо по него.

След четвъртък може да ви се наложи да се грижите за член от фамилията си. Уикендът е съвършен, с цел да се погрижите за външния си тип с нови придобивки за своя дрешник, нова прическа или козметична процедура.
Водолей
В началото на седмицата вие, Водолеи, ще сте по-затворени и самовглъбени от нормално. Много евентуално е да имате потребност да се отделите от средата си и да си починете. Добре е да прекарате време с обичан човек в приятна конюнктура или да се отдадете на свое занимание или обичан спорт.

След четвъртък ще се оптимизирате и ще се впуснете да отмятате работните си задания.
Риби
Вие, Риби, ще бъдете доста сполучливи през седмицата. Много е евентуално да извършите значими покупки, печеливши вложения или покупко-продажби. В персонален проект ви чакат сантиментални моменти и любовни пояснения. Ще сте доста чаровни, харесвани и харизматични.

Голяма част от вас ще трансформират диетата, режима си на хранене, прическата или визията си, други не е изключено да стартират да упражняват интензивно обичан спорт.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР