Месецът е под влиянието на Венера, която отговаря за чувствата

...
Месецът е под влиянието на Венера, която отговаря за чувствата
Коментари Харесай

Тези зодии могат да очакват това да се случи в любовния им живот

Месецът е под въздействието на Венера, която дава отговор за възприятията и страстите ни и Меркурий, който е господарят на връзките. Това значи раздвиженост в персонален аспект, за някои зодии - и в любовен проект. Ето по какъв начин ще бъдат наранени представителите на тези зодии.

Близнаци

Звездите са на ваша страна. Ако очаквате да откриете половинката си отдавна, скоро ще пристигна и вашият ред. Излизайте повече и пуснете обичания си флирт в деяние. Току-виж сте уловили половинката си в любовния си капан. Към края на месеца пристрастеностите ще се нажежават, чакат ви забавни събития и доста занимания.

3-те зодии, които ВИНАГИ съумяват да основат здрав и сполучлив брак

Лъв

Това е времето да предприемате сериозните крачки, за които сте се готвили от дълго време – смяна в персонален и професионален проект. Ще израснете и ще разцъфтите до края на месеца.

Подходящо е да започнете връзка, да задълбочите съществуваща такава или да започнете да планирате семейство и покупката на къща.

4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

Дева

Това е един положителен интервал за вас. Ще се радвате на парични приходи, материални облаги и – обич! Ще видите по какъв начин хората към вас ще споделят с наслада моменти дружно и връзката ще ви върви с лекост.

Можете да употребявате силата си в връзката за работни договаряния, или за започването на нови контакти и основаването на другарства и връзки. Дерзайте самоуверено.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР