Месец след световната премиера в Япония, новите устройства на тютюневия

...
Месец след световната премиера в Япония, новите устройства на тютюневия
Коментари Харесай

Новите устройства iQOS вече са в България

Месец след международната премиера в Япония, новите устройства на тютюневия колос Philip Morris - iQOS 3 и iQOS 3 Multi публично дойдоха и в България.

Устройствата за нагряване на тютюн са създадени въз основата на потребителските настройки в 43 страни по света, където се предлага iQOS. Те са с усъвършенстван дизайн и са по-здрави, по-компактни и по-лесни за приложимост, оповестяват от Philip Morris България.

 Philip Morris показа нови две iQOS устройства
Philip Morris показа нови две iQOS устройства

Те ще дойдат в Европа от средата на идващия месец

Oтвopитe зa зapeждaнe и пocтaвянe нa тютюневите cтиĸoвe вeчe ca oтcтpaни, вмecтo oтгope. Кaĸтo при пpeдшественика си, новият iQOS се зapeждa cлeд вcяĸo пyшeнe.

Πpи іQОЅ 3 Мultі ycтpoйcтвoтo мoжe дa бъдe изпoлзвaнo дo 10 пъти пpeди зapeждaнe. To e пo-гoлямo oт opигинaлния іQОЅ.

 Снимка 391972
Източник:

По информация на Money.bg цената на новите устройства ще бъде към 200 лв.. iQOS 3 ще се продава за 220 лева, а iQOS 3 Multi - за 195 лв.. Те могат да бъдат закупени от формалните магазини на компанията в комерсиалните центрове из страната.

 IQOS профилиран бутик в България откри
IQOS профилиран бутик в България откри " Филип Морис "

Модерната технология е резултат от 10 години изследвания и над $3 милиарда вложения

Philip Morris още веднъж залага на технологията си за нагряване на тютюн, с цел да се понижи образуването на токсични субстанции, които са нездравословни за организма. Така продуктите iQOS съставляват по-малък риск за здравето спрямо обичайните цигари. Устройствата на тютюневия колос с марката iQOS се оферират от 1 година в България и се радват на сериозен интерес.

 Снимка 391964
Източник:

" България е измежду страните по света, в които към този момент десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха използването на бездимни артикули като по-добрата опция и стопираха да пушат с помощта на системата за нагряване на тютюн iQOS.

Днес съвсем 6 милиона пълнолетни пушачи по света са минали на iQOS за 4-те години след старта на iQOS в Япония, като част от тях са в България и са измежду гостите довечера ", съобщи генералният управител Philip Morris България Джордж Маргонис по време на формалното разкриване.

 Philip Morris влага €300 милиона в Гърция
Производителят на Marlboro влага €300 милиона в съседка на България

Ще прави бездимни тютюневи произведения, употребявани с IQOS

Маргонис показа, че като всеки реформаторски артикул и iQOS не е съвършен и може би в никакъв случай няма да бъде съвършен. " iQOS е измежду дребното артикули, които вършат гражданска война в своя бранш и трансформират гледната точка на потребителите и по този начин се прави огромната смяна за по-добър свят без пушек ", добави ръководителят.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР