Месец след сватбата на Шарлот Казираги и Дмитри Расам, нова

...
Месец след сватбата на Шарлот Казираги и Дмитри Расам, нова
Коментари Харесай

Синът на принцесата на Монако се ожени на пищна церемония

Месец след сватбата на Шарлот Казираги и Дмитри Расам, нова обилна женитба се състоя в Монако. В събота синът на принцеса Стефани, сестрата на принца на Монако - Албер Втори, се е оженил за дългогодишната си другарка в наличието на 200 посетители, написа в. "Фигаро ".

26-годишният Луи Дюкрюе подписа брак с връстничката си Мари Шьовалие в катедралата на Монако. Мястото за баркосъчетанието не е било определено инцидентно. Луи е желал по този метод да отдаде респект на дядо си - Рение Трети, на който той се е възхищавал доста. Последно в катедралата са се женили точно Рение Трети и Грейс Кели през април 1956 година

За сватбата на сина на Стефани целият благороден жанр Грималди е бил в цялостен състав. Албер Втори и брачната половинка му Шарлен не са пропуснали събитието, както и членовете на клана Казираги - Андреа, Пиер и Шарлот и тяхната майка Каролин, която е също сестра на Албер Втори и на Стефани.

Булката е избрала рокля, проектирана от сестрата на младоженеца - Полин Дюкрюе. Тоалетът се е откроявал с дълъг шлейф и дантела от Шантийи. За избродирването на дантелата са били нужни 300 часа работа.

Nephew of Prince Albert nephew & Princess Stéphanie’s eldest son who is 15th-in-line to the Principality- Take a look at Royal Relatives at the Wedding of Louis Ducruet and Marie Chevallier at the Cathédrale de Notre-Dame-Immaculée in Monte Carlo! https://t.co/JXUeaDFjCk
— The Royal Watcher (@saadsalman719) July 27, 2019
Луи Дюкрюе е роден от брака на принцеса Стефани с охранителя си Даниел Дюкрюе, от който е родена и Полин. Стефани се разведе с бащата на децата си и по-късно роди трето дете - Камий Готлиб, от връзката си с различен собствен охранител - Жан Реймон Готлиб.

Луи и Мари са дружно от 7 години. Луи дружно с татко си имат компания за ремонт и украса, а Мари работи в компания за образуване на всемирски събития и банкети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР