Месец, след като Мартин Скорсезе изрази мнението си за филмите

...
Месец, след като Мартин Скорсезе изрази мнението си за филмите
Коментари Харесай

Марвел отговори на Скорсезе: Всеки има различна дефиниция за кино

Месец, откакто Мартин Скорсезе изрази мнението си за филмите от комиксовата галактика на „ Марвел “, шефът на продуцентската компания Кевин Файги проговори за първи път.

Архитектът на целия франчайз, почнал с „ Железния човек “ през 2008 година си даде много време, преди да отговори на откровената рецензия, изразена в началото от създателя на „ Шофьор на такси “ и подкрепена по-късно от Франсис Форд Копола – че продукциите за супергерои наподобяват повече на тематични паркове, в сравнение с кино.

"Смятам, че не е правилно. Жалко. Всеки има друга формулировка за това какво съставляват киното и изкуството. Всеки има право на мнение. Но ние ще продължим да вършим филми ", съобщи Файги.

Относно рецензията, че лентите от поточната линия на „ Железния човек “ и „ Капитан Америка “ не поемат риск и са проектирани като вариации на стеснен брой тематики, шефът на „ Марвел “ показва триумфа на франчайза като главен тласък за вдишване на провокации. „ Капитан Америка: Гражданска война “. Двамата ни най-популярни герои се изправиха в един сериозен теологичен и физически конфликт.

Убихме и половината от героите си в края на „ Отмъстителите: Война до безкрайност “. Мисля, че е занимателно да използваме триумфа си, с цел да рискуваме “, споделя още Файги пред The Hollywood Reporter. Към момента студиото му работи върху един от най-големите си и най-скъпите филми - „ Вечните “ с присъединяване на Анджелина Джоли. На режисьорското столче за заглавието сяда Клоуи Жао, като клапата към този момент щракна на Канарските острови. „ Правим този филм, тъй като имаме вяра във визията на Жао и в това какво могат да създадат тези герои. Вярваме, че би трябвало да продължим да се разрастваме и да еволюираме и променяме нашия род “, счита още идейният мотор на филмовата галактика на „ Марвел “.

Източник: monitor
Снимка: The Indian Express
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР