Месец след като джип, теглил джет, нагази в морето на

...
Месец след като джип, теглил джет, нагази в морето на
Коментари Харесай

Национален шампионат: Десетки джетове изпълниха плаж "Перла"

Месец откакто джип, теглил джет, нагази в морето на плаж „ Перла” край Приморско, а концесионерът беше санкциониран - курортът се изпълни с водни мотори.
Собственикът на затъналия джип: Забранителни табели не е имало Христо Щърбанов изясни, че сходни произшествия се случват постоянно на пясъка
На плажа се организира отсроченият поради абсурда Национален джет-ски шампионат.

Джипове с колесари вкарваха джетове до морето часове наред.

Снимка: bTV
" Няма вид, в който да не минават по самия пясък. Ей през този самостоятелен кулоар, вижте го. Няма растителност, няма шубраци, няма безусловно нищо. Това е плаж”, съобщи ДамянДринков – уредник.

Снимка: bTV
" Имаме шамандури, които лимитират влизането на хората, следим да не се нарушава да влизат във вътрешността, да не стане пакост с джетовете”, изясни Запрян Кехайов - старши избавител на плаж „ Перла”.

Собственикът на затъналия в пясъка джип поддържа в надпреварата щерка си.
Нов куриоз по Черноморието: Джип затъна в морето на плаж „ Перла ” Министерството на туризма назначи инспекция на концесионера
Организаторите имат устно единодушие от Министерството на туризма за надпреварата, което се организира с поддръжката на община Приморско.

" На фона на този сезон към този момент избирам да се тормозя за това по какъв начин да го спасим, в сравнение с да се тормозя от следващата измислена глоба ", съобщи Лъчезар Захариев – концесионер на плаж „ Перла”.

Снимка: bTV
Заградената за джетове територия в гората блокира пътя на атракционното влакче.

На плажа, до момента в който едни се радваха на атракцията, други се ядосваха за нарушеното успокоение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР