Месец след излизането си на екран "Аз, проклетникът 3" продължава

...
Месец след излизането си на екран "Аз, проклетникът 3" продължава
Коментари Харесай

Миньоните изпревариха Люк Бесон

Месец след излизането си на екран "Аз, проклетникът 3 " продължава да събира зрителски интерес, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас.

Макар и изостанал в зрителския интерес, филмът за Гру и миньоните, които още веднъж избавят света, набра инерция и отново е на първа позиция с общо 139 335 фенове и 1 217 284 лв. доходи за времето от премиерата му у нас.

На втора позиция в топ 10 е "Валериан и градът на хилядите планети ". Филмът на Люк Бесон, който претендира да е най-скъпият в историята на френското кино е втора седмица по екраните у нас и за това време е гледан от 21 686 фенове и има 220 698 лв. от билетите им.

На трето място е премиерният екшън "Зад кормилото " с Ансел Елгорт и Кевин Спейси в основните функции. Историята на Бейби - юноша, който страда от пищене в ушите и с цел да се оправи непрекъснато слуша музика, само че в това време работи за банка, профилирана в банкови кражби, е гледана от 9 191 фенове и има 100 225 лв. доходи от билетите им.

Четвърта позиция е за кино лентата на Кристофър Нолан - "Дюнкерк ". Разказът за интервенция "Динамо ", чиято цел е била извеждането на британските бойци от обкръжения от немските войски при започване на Втората международна война от френски град, довела и до спасяването на френски и белгийски бойци, е от 10 дни на екраните у нас и за това време е гледан от 17 990 фенове и има 166 418 лв. доходи от билетите им.

На пето място е екшънът "Войната за планетата на маймуните ". Завършващият филм от сагата за успеха на маймуните над света на хората след пандемия, унищожаваща човешкия тип, има 22 223 фенове и 225 880 лв. доходи за 17-те дни на екраните у нас.
Шесто място е за "Спайдър-мен: Завръщане вкъщи ". Триизмерният екшън с познатия комиксов воин е от месец на екраните у нас и за това време е гледан от 45 447 фенове и има 468 242 лв. доходи.

Седма позиция в топ 10 е за втората премиера от предишния уикенд - "Пробив ", с Джон Малкович, Майкъл Дъглас, Тони Колет и Орландо Блум. Шпионският трилър за сътрудник Алис, която би трябвало да се надпреварва с времето, с цел да предотврати биологична офанзива в Лондон, е гледан от 1 764 фенове и има 16 622 лв. от билетите им.

На осмо място е третата премиера от предишния уикенд - съветската анимация "Фантастичното странствуване до Оз ". Създадената по приказката на Александър Волков от 60-те години на предишния век история е гледана от 1 771 фенове и регистрира 15 342 лв. доходи.
Девето място е за сантименталния "Всичко, всичко " по едноименната книга на Никола Юун. Случващото се със 17-годишната Манди и любовта й към съседа Оли е към този момент 17 дни на екраните у нас и за това време са го гледали 14 921 фенове и има 116 273 лв. доходи.

На десето място измежду най-гледаните филми след два месеца и половина от премиерата му е "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар ". Разказът за търсенето на тризъбеца на Посейдон от пиратския капитан Джак Спароу е гледан от 171 281 фенове и има 1 786 126 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР