Месец септември е своеобразен символ на баланса между лятото и

...
Месец септември е своеобразен символ на баланса между лятото и
Коментари Харесай

Нови предизвикателства, любов или проблеми: Какво готви септември за 12-те зодии?

Месец септември е самобитен знак на салдото сред лятото и зимата, материята и духа, светлината и мрака. 

Овен

Всичко е в детайлите, благи Овни. А интервалът е подобен, в който ще взимате значими решения, ще се фокусирате върху здравето си и ще изградите здравословни привички. Необвързаните от вас да се оглеждат изключително, тъй като към пълнолунието този месец ще срещнат човек, който има желание да остане в живота им за дълго време.

Телец

Този месец за вас ще бъде изключително удобен в професионален и персонален проект. Така че без значение дали имате нов план в работата, или обзавеждате дома, ще ви върви доста. Освен това интервалът е изключително добър за нови инициативи, свързани с подготовка. Сега е моментът да запишете езиков курс да вземем за пример.

Близнаци

Този месец ще се обърнете към дома, фамилията и страстите си. В средата на месеца ще се изправите пред кръстопът, който ще предопредели какво ще ви се случва до края на годината. Възможно е това да е решение в работата. Бъдете почтени със себе си и послушайте сърцето си.

Рак

Месецът при вас ще бъде белязан от доста сила, доста нови хора и доста благоприятни условия в професионален проект. През втората половина от месеца ще срещнете доста нови хора, с някои от които ще създадете трайни другарства.

Лъв

Нови порти се отварят пред вас, Лъвове! Не позволявайте обаче на присъщата ви напоследък нервност да ви попречи. Отделете повече време за фамилията си. Във финансов аспект всичко ще бъде наред и най-сетне ще си отдъхнете.

Дева

Това е вашата част от годината! Новото начало обаче е и нов тест за вас. Вие горите от ентусиазъм, упоритост и нямате самообладание да поемете в нова посока. Време е да впрегнете всичките си аналитични качества и да решите какво желаете от живота си, тъй като ще имате действителния късмет да го получите.

Везни

Новият месец носи нови отговорности. Няма да се чувствате добре нито на работното място, нито у дома. Напрежението, което ще ви се струпа, е в действителност доста. Но приемете всичко това като тестване, от което ще излезете по-силни.

Скорпион

Много сила има във вас, Скорпиони! Този месец я използвайте, с цел да постигнете плануваното в работата и дома. Вие сте перфекционисти, само че приемете, че някои неща просто не зависят от вас. Не взимайте недомислени решения.

Стрелец

Вашият обичаен оптимизъм ще бъде разтърсен през септември. Тук става въпрос за фундаментални полезности, убеждения и усеща. Въпреки това вдъхновението ви бързо ще се върне.

Козирог

Периодът е подобаващ за нова връзка, само че единствено за тези, които интензивно търсят такава. Останалите, които имат човек до себе си, по добре да се погрижат за връзките си, тъй като нещата не наподобяват по никакъв начин розови там.

Водолей

Ще се фокусирате върху задачите си в живота като цяло. Средата на месеца ще ви се изяснят някои неща, които са ви притесняватли. Имате сили да измененията ситуацията си, само че не се опасявайте от смяната.

Риби

Не прибързвайте в нищо, Риби! Помислете добре във всяка обстановка какво вие персонално желаете да се случи, а не кое ще бъде най-хубаво за близките. Тези от вас, които имат някакви подозрения за връзките си, най-добре поговорете с колегата си и изяснете пътя, по който ще продължите дружно или поотделно. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР