Месец преди Великден яйцата започнаха да поскъпват. Това сочат данните

...
Месец преди Великден яйцата започнаха да поскъпват. Това сочат данните
Коментари Харесай

Месец преди Великден яйцата тръгнаха стремглаво нагоре

Месец преди Великден яйцата започнаха да нарастват. Това сочат данните на Системата за агропазарна информация. В четири области на страната се регистрира скок в цената на яйцата с до 12%.

Според последния седмичен бюлетин на системата, междинната цена на общоприетите яйца е 27 стотинки за брой, като има региони на страната, в които тя доближава до 38 стотинки.

Експертите не се наемат с прогноза дали повишаването ще продължи и до какви равнища ще стигнат цените на яйцата до края на април, когато е Великден, отбелязва БНР.

Поскъпване, само че по-незначително, има и при месото и млечните артикули. Миналата година преди празника статистиците на системата пресметнаха, че общоприетоо Великденско меню за четиричленно семейство, включващо агнешко месо, самун, салати, млечни артикули, бира и ракия, коства сред 90 и 100 лв. на домакинство, като най-скъпа излизаше Великденската софра в Русе, а най-евтина – в Бургас. / Pik.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР