Месец май ще бъде зареждащ и активен - очакват ни

...
Месец май ще бъде зареждащ и активен - очакват ни
Коментари Харесай

Романтика, сбъднати желания и преборени страхове – какво ни вещаят планетите за месец май

Месец май ще бъде зареждащ и деен - чакат ни интервали на преразглеждане, страховете излизат на повърхността, ускорява се потребността от време със фамилията, а в средата на месеца можем самоуверено да задвижим значими каузи, които сме отлагали. Ще отправим желанията си към Вселената и ще бъдем дейни и подготвени за деяние. Това разкрива в своята месечна прогноза астрологът Ники Момчева.

През май месец всичко цъфти и се обновява и в тази връзка, неслучайно започваме месеца с назадничав Плутон от 1 май до 11 октомври и Меркурий, който продължава ретроградната си фаза доникъде на месеца. Именно с тях стартират процесите на преразглеждане, корекция и нов взор над обстановки в живота ни. Чрез тези интервали ще можем да разберем по-добре протичащото се и да реагираме по нов метод, споделя астрологът.

На 5 май ни чака второто затъмнение от коридора на затъмненията – отчасти лунно затъмнение тъкмо в 20:34 часа на 15 градуса в символ Скорпион - ще бъде прочувствено, споделя Момчева. Уран съответствува със Слънцето, надлежно против (в опозиция) с цялостната Луна, тъй че излизат доста страхове на повърхността и ще бъдем принудени да се надигнем против тях, да се възобновим от вътрешната страна и да трансформираме себе си като пуснем всичко излишно.

От 7 май планетата на любовта и хубостта Венера навлиза в символ Рак, което ускорява потребността от чувствени връзки, желанието да имаме семейство и да прекарваме повече време с околните си. Определено Венера ще внесе повече романтика в живота ни, твърди Момчева. Това е време на взаимно съгласие и успокоение, изключително прекрасен интервал за водните знаци – Риби, Рак и Скорпион. Транзитът ще продължи до 5 юни.

От 15 май Меркурий потегля пряк и задвижва значими каузи, които са били в застой. Ще можем самоуверено да активираме нови хрумвания и планове. А от 16 май планетата на шанса стартира нов цикъл и навлиза в символ Телец до 25 май 2024 година. Предишното придвижване на планетата в този знак е било от юни 2011 година до юли 2012 година Юпитер в Телец се свързва с материалните достижения, изобилието, покачва равнището на комфорт в живота и може да създадем положителни основи за развиване и напредък. Особено удобен за земните знаци – Телец, Дева и Козирог, споделя Ники Момчева.

На 19 май ни чака новолуние в символ Телец, от този миг нататък ще бъде по-лесно да решаваме проблеми и ще можем да вършим верните избори. В спокойния Телец ще можем да отправим желанията си към Вселената, свързани с материалното благоденствие и измененията към по-добро.

А от 21 май Слънцето навлиза в знака на Близнаци и ще образува забавен аспект с Марс и Плутон. Такива взаимоотношения на планетите дават огромни събития. Ще бъдем обществено дейни и подготвени за дейности. Слънцето в Близнаци ще ни донесе лекост, повече пътувания и многообразие.

Очаква ни деен и зареждащ месец, безапелационна е Ники.

Личен списък

Ники Момчева е астролог по предопределение, приключила е образование в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев ”. Изучавала е още кармична астрология, здравна астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови знания в астропсихологията, нумерoлогията, здравната астрология и холистичното лекуване, както и кристало-терапията. Ако желаете да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или желаете да разберете по какъв начин ще ви повлияят всички огромни астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във и в уеб страницата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР