Месец май е вече тук и ни е подготвил доста

...
Месец май е вече тук и ни е подготвил доста
Коментари Харесай

Луцифер, Netflix и първи трейлър на сезон 4 на сериала

Месец май е към този момент тук и ни е подготвил много изненади. Естествено, не чакаме да ни отнесе, както направи април с началото на края за Game of Thrones, " Убивайки Ийв " и " Отмъстителите: Краят ", само че ще бъде забавно.

Един от забавните сериали, които чакаме от много време и е с премиера през май, е " Луцифер ". Сериалът има три сезона, които бяха продуцирани от Fox, само че след края на третия сезон от студиото взеха решение, че би трябвало да го прекратят.

Netflix обаче имаха други проекти и взеха решение да дадат късмет на Сатаната с още един сезон. Том Елис, който влиза в основната роля, е твърдо уверен, че идният сезон ще бъде и най-силният, а ние му имаме вяра, тъй като стрийминг платформата не играе на дребно.

А от филмовия откъс на четвърти сезон разбираме в конкретика какво да чакаме от него. Луцифер може и да е дяволът, само че детектив Декър несъмнено му е влезнала под кожата. В последния сезон двамата най-сетне се сближиха и стигнаха до целувка.

Тогава обаче тя видя същинското лице на Сатаната и разбра, че всички приказки на Луцифер са били правилни и той е дяволът. В новия сезон Луци ще се върне към оргиите и безразборния секс, тъй като това е неговият метод да се оправи с неуспеха и загубата.

Нещата обаче доста загрубяват, когато Луцифер схваща, че Ева (да, от Адам и Ева) се е озовала на земята. Тя, от своя страна, се пробва да изкара допустимо най-лошата страна на Луци и евентуално това не е по никакъв начин инцидентно.

Дали обаче Сатана не е добър в дъното на душата си, тъй като въпреки всичко е ангел, въпреки и паднал. Определено четвъртият сезон на " Луцифер " ни сграбчи вниманието. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР