Месец март започва подобаващо за феновете на електронната музика. На

...
Месец март започва подобаващо за феновете на електронната музика. На
Коментари Харесай

Deborah De Luca и Matador гостуват на YALTA CLUB на 8 март

Месец март стартира уместно за почитателите на електронната музика. На 8 март YALTA CLUB кани двама от най-успешните диджеи в света. Зад пулта на Room 1 ще се качи италианката Deborah De Luca , а в Room 2 ще чуем live сета на именития Matador .
Deborah De Luca e италианка с неудържим външен тип и безпогрешно чувство за качествена техно музика. Tя минава през няколко специалности като сервитьорка, танцьорка и фешън дизайнер, само че с времето схваща, че това, което желае да прави е музика и за няколко години съумява да трансформира своя жанр във висококачествена марка. През 2019 година Deborah de Luca продължава да обикаля света, с цел да показва постоянно свежите си и новаторски сетове, а на 8 март ще зарадва и българските си почитатели в Room 1 на YALTA CLUB.
По същото време в Room 2 ще звучи музиката на Matador - един от най-революционните актьори с блестяща известност и разтърсващи осъществявания онлайн. Роденият в Дъблин продуцент е посланик на конзолата NEVE 5088, както и на известния миксер PLAYDifferently, основан от Richie Hawtin. Артистът може да се похвали и с достижения като резиденцията си на международните празненства ENTER и непрекъснатото му наличие в класацията на Resident Advisor за актьор онлайн. Наскоро Matador, към момента жаден за нови планове, стартира да ръководи и личния си лейбъл - RUKUS, а несравнимите му live осъществявания не престават да пълнят топ клубовете по света.

Early Bird билети може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 20 лева (до привършване на количествата)
За повече информация посетете формалната страница на клуба във Фейсбук или yaltaclub.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР