Месец март е най-женският месец в годината, в който името

...
Месец март е най-женският месец в годината, в който името
Коментари Харесай

5 начина да заобичаме прекрасната жена в себе си

Месец март е най-женският месец в годината, в който името „ жена “ има доста особено място. Не единствено тъй като Баба Марта е станала знак на женското въодушевление, което „ ту заплаче, ту се смей “ и освен, тъй като 8-ми март е празник на майката. А просто, тъй като времето през март е изменчиво тъкмо, както и женската природа. А всеки мотив да отпразнуваме това, че сме дами е добре пристигнал!

И тъй като сме се настроили да честваме женствеността във всички нейни форми и цветове, взехме решение да ви предложим няколко в действителност положителни способи да отпразнувате прелестната жена у вас. Не единствено през днешния ден или на следващия ден, а всеки предстоящ ден!

Не опитвай да я вкараш в „ нормата “

Да, нея. Имаме поради дамата в теб. Ти. Си. Уникална. Т.н. норма по какъв начин би трябвало да наподобява, бъде дамата е клетка, от която нито една от нас няма потребност. Нека позволим на дамата у нас да бъде свободна, волна, променлива, дива и спонтанна. Но най-много, щастлива, че е себе си!

Наричайте я с хубави имена

Да, нея. Прекрасната жена в теб. Тя заслужава най-хубавите благи и любящи думи най-много от самите Вас. Нека я обкръжаваме с внимание и обич и да заобикаляме рецензията. Тя ще разцъфти от нашето лично благо отношение и ще стартира да притегля още и още от хубави по-хубави имена за себе си.

Обличайте я с хубави рокли

Да, нея. Дори и да бързате, да е студено, да не ви е комфортно. Жената у вас има потребност да носи хубави рокли и поли, които безусловно ще я накарат да върви постепенно и грациозно като прелестен лебед. Жената във вас желае да наподобява единствено по един метод – като ЖЕНА!

Позволете й да споделя „ не “

Понякога да позволим на дамата в нас да каже „ не “ на нещо, което не й харесва, значи да кажем „ да “ на себе си и да запазим правото си да бъдем в женствеността и женската сила. „ Не “ на бързането, „ не “ на напрежението, „ не “ на работата, която ни изтощава, „ не “ на хората, които не почитат правото ми да бъда жена!

И дано интуицията ви води

Интуицията, нашата най-хубава другарка, постоянно ни дава верните наски и препоръки за значимите решения в живота ни. И дано интуицията ни води, а ние да поглеждаме към нея понякога с въпрос, с мигане, с усмивка…

Екатерина Кьосева

Екатерина e психолог, преподава йога и провежда семинари за себеразвитие. Писането е друга нейна огромна пристрастеност, която й разрешава да “играе ” с гледните точки и да уголемява личното си усещане за живота!
Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР