Месец февруари е изключително важен за влюбените двойки и романтиката

...
Месец февруари е изключително важен за влюбените двойки и романтиката
Коментари Харесай

Инвазия на любовта в Пловдив: Бум на сватбите на Свети Валентин и 29 февруари

Месец февруари е извънредно значим за влюбените двойки и романтиката непроменяемо участва в съвсем всеки ден. Символиката да бъдеш с половинката си в деня на влюбените за доста двойки съставлява израз на любовта и уговорката. Именно заради тази причина влюбените вземат решение да се врекат във честност навръх 14 февруари.
Прочетете още
За доста хора, сватбата на Свети Валентин е знак на любовта, уговорката, романтиката и свободата на избор. За влюбените венчавката на този ден значи подготвеност да бъдеш с колегата си през целия живот. Други имат вяра, че в случай че се оженят на Свети Валентин връзката им за в бъдеще ще бъде сантиментално пътешестване, запечатващо заричане за безконечна обич.

През тази година 8 двойки са решили да си кажат „ да ” на 14 февруари в Пловдив. 7 от тях ще създадат това в Централния обреден дом, а една - в ритуална зала „ Тракия. Това описа пред TrafficNews Чудомира Пинджева, шеф на Оперативна програма " Радостни обреди ". Тя добави, че през тази година са радват на огромен интерес към датата. За съпоставяне през 2023 година влюбените двойки, които са се врекли във честност са били единствено три.

Не по-малко забавна и мечтана дата за бъдещите съпрузи, решили да минат през олтара, е 29 февруари. Влюбените имат вяра, че сватбата на 29 февруари, която се случва единствено през високосните години, може да има доста забавни и алегорични аспекти. Тъй като 29 февруари е ден, който се появява единствено един път на всеки четири години, сватбата на тази дата може да бъде знак на необичайност и уникалността. Тя може да подчертае специалността на връзката и уговорката към другия.

29 февруари е денят, който най-рядко се среща и изборът да се подписа брак навръх този ден може да бъде общопризнат като израз на храброст и подготвеност за справяне с провокациите във връзката. Сватбата на този ден се приема като знак за мощна връзка и дълготраен брак. Да кажеш „ да ” на този ден се пояснява като заричане за честност и превъзмогване на времето дружно. До момента три млади двойки от Пловдив са избрали 29 февруари за начало на взаимен съюз, само че се чака да се появят и още искащи. Две от тях ще сключат брак в ритуална зала „ Тракия ”, а една - в Централния обреден дом.

Чудомира Пинджева описа също, че още от в този момент има значителен интерес към огледалната дата 4.04.24 година Само до моменти има записани общо 13 двойки, които ще застанат пред олтара тогава.

Огледалните дати се възприемат от хората като изключително алегорични и специфични и основават усещане на симетричност и естетика, комплектност и целокупност. Тъй като огледалните дати се появяват рядко, сватбата на подобен ден се приема от влюбените като знак на уникалност и запомняне, която прави този специфичен ден още по-особен и запаметяващ се.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР