Месец декември официално настъпи и коледното настроение вече трудно може

...
Месец декември официално настъпи и коледното настроение вече трудно може
Коментари Харесай

Нараняванията, които Джо Пеши е получил, докато е снимал Сам вкъщи

Месец декември публично настъпи и коледното въодушевление към този момент мъчно може да ни подмине. С него ръка за ръка вървят и коледните филми, които са просто неизменима част от цялата картинка.

Любопитни обстоятелства за " Сам у дома "

" Весела Коледа, мръсно животно "

Една от класиките са първите два кино лентата за " Сам у дома ", които родните малките екрани неуморно всяка година включват в стратегиите си за декември. Може и да има хора, на които им е писнало да гледат по какъв начин Кевин устройва най-различни клопки на смотаните бандити Хари и Мърв, само че на нас несъмнено не ние.

Просто тъй като пада огромно развлечение с коледен привкус. Но се оказва, че с цел да ни е толкоз занимателно години наред Джо Пеши , който влиза в ролята на Хари. От изявление на Пеши за People по случай 30-годишнината от пускането на " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " разбираме, че фотосите на кино лентата не са били смешка работа.

79-годишният актьор признава, че ролята му във кино лентата е била много изискваща физически поради вида комизъм в нея и многото каскади. Една от тях го е оставила с пострадвания. Джо Пеши споделя, че сцената, в която шапката му бива подпалена, му е коствала съществени изгаряния в региона на главата.

Но артистът признава, че е употребявал дубльор за по-трудните и рискови каскади, които и в двата кино лентата не са по никакъв начин малко. Относно Маколи Кълкин Пеши споделя, че е бил сладко дете и значителен експерт за възрастта си. Но той напълно целеустремено е избягвал контакт с него отвън снимачната площадка, че и на нея.

Идеята на носителя на Оскар е била на екран да не проличи, че двамата са в другарски връзки, тъй като героите им се ненавиждат. Джо Пеши счита, че сега мъчно би могъл да се доближи до триумфа на първите два кино лентата, просто тъй като те мъчно могат да бъдат повторени, а и доста неща са се трансформирали за 30 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР