Месец август тази година идва между два периода на космическа

...
Месец август тази година идва между два периода на космическа
Коментари Харесай

Магически дни на август: Дните, в които трябва да ядем мед и ябълки, ще бъдат щастливи! Къде да поставим босилек, за да привлечем пари!

Месец август тази година идва сред два интервала на галактическа сила и планетата ще бъде доста дейна в този интервал, тъй че можем да чакаме доста отрицателни трендове във всички области на живота.

Нормално е август да е месец на женската фертилност и може да се каже, че действителният интервал, т.е.. месец за бъдещи майки, както е и добър бранител на новородените.

Ето предложение за помощ при предлагана работа, или алтернатива при решение на възможни проблеми.

Ако имате потребност от помощ за решение на проблем, толкоз по-лесно ще се случи, в случай че разчитате на интуицията. За начало е значимо да се спомене, че сигналът ни се изпраща на тялото при вземането на решения. Тя може да се прояви като комфортно или неприятно чувство в стомаха, както и някои мисли или изображения, които внезапно стартират да минават през мозъка ви. За това упражнение ще ви помогне и техника за визуализация.

Като образец може да послужи случай, когато са ви предлагани на две места, а вие не знаете кое да изберете. За да вземете вярното решение, би трябвало да се оттеглите на безшумно и умерено място, представете си вашето единодушие за едното от работните места и следвайте, по какъв начин тялото реагира. След това направете същото и за другото. Спокойно, прелестно чувство, благополучие и радостно вибриране на сърцето е съвършен знак.

Двойките, които желаят да се снабдят с правоприемник, заради огромни негативни сили, които свързват космоса и земните честоти, не предлагат да се работи в тази област в интервала от 6-ти до 19 август тъй като това може да провокира отрицателни конотации в плода, а по-късно в бебетата.

Ние мощно предлагаме, че в интервала от 3 до 9 август децата под 12 да се къпят в чиста река, с цел да бъдат по-здрави.

Магически дни през август

14 август - От този ден, в идващите три седмици би трябвало да ядете по лъжичка мед. Последният ден би трябвало да се изкъпете в река.

19-ти август-На този ден е желателно да се ядат ябълки, само че и да ги дарявате на други хора. Ябълките са знак на обич и доверие.

28 Август - Вечерта, преди залез слънце, да ходите боси по земята, по този начин събирате лечебна мощ.

29 август - Наберете орехи и през идващите три дни ги дръжте на масата за хранене, тъй като те притеглят благоденствие в дома.

Как ще ни се отрази планетарната сила
От 1-ви до 3 август се чака да бъде спокойна сила и заради това не би трябвало да чакаме световното развиване, а единствено самостоятелно. От 4 до 8 може да се чака развиване в умствената и двигателната активност на дялото. Дни 9 до 12 има дефицит на въздух и се усилва напрежението. В интервала от 13-ти до 16-ти ще имаме невисок енергиен поток по този метод съществуват огромни усложнения за хората, страдащи от диабет, подагра. От 17-ти до 20-то число на месец август може да се чака по-силно действие на щитовидната жлеза, стомашни проблеми, както и по-нежен секс и гинекологични проблеми. 21 август би трябвало да се употребява, с цел да бъдете на открито колкото е допустимо повече. Дни 22 и 25 се чака да се ускори напрежението и психическите събития, кръвното налягане също ще бъде неравномерно. Период 26 до 29 август да очаквате проблеми с главата, очите, синусите или гърдите. Последните два дни на месеца, да се подготвите за допустима замаяност, нервно напрежение, както и болки в региона на крайници.
Босилек за магия

Босилекът се употребява в вълшебства за обич и пари. Той се слага в джоб, или портмоне за привличане на благосъстояние, ритуални бани се вършат за привличане на нова любовна връзка, или преустановяване на остарялата, и за филтриране на организма от отрицателните сили. Разпръсква се на пода като отбрана против нежелани сили и духове, или се изгаря като мощен детайл на предотвратяване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР