Месец август е времето, когато лятото е в средата. Започват

...
Месец август е времето, когато лятото е в средата. Започват
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Месец август е времето, когато лятото е в средата. Започват почивките, морските флиртове и любовните случки. Време е да разберете какви ще бъдат вашите завършения и дали някои необвързани зодии ще намерят сродната си душа.

Овен

Не бъдете ревностни и изискващи от вашата половинка. Опитайте се да балансирате връзки си и не изисквайте неща, които наподобяват нереални. Избягвайте конфликтните обстановки, те няма да работят във ваша изгода. Насочете позитивните си мисли към индивида, на който държите най-вече.

Телец

През тази седмица ще ви вълнуват повече финансовите въпроси, а любовта ще остане на назад във времето. Ако сте необвързани, в този момент не е моментът да си търсите непрекъснат сътрудник. Най-добре се фокусирайте върху нещата, които обичате да вършиме. Любовта няма да избяга, просто би трябвало да сте търпеливи.

Близнаци

 любовен хороскоп

Необвързаните Близнаци имат късмет да намерят сродната си душа. А обвързаните е добре да подхващат нещо по-различно от монотонното си ежедневие. Романтична отмора ще ви се отрази ужасно и ще усъвършенства настроението ви. Не прекалявайте с работата, а намерете време за разтоварване.

Рак

Емоциите при Раците ще са огромни. Не гледайте обратно и не ровете в предишното на вашата половинка. Предстоят хубави дни за необвързаните - ще имат късмет да срещнат нова обич. А обвързаните Раци е добре да не задълбават в остарели рани с половинката си и да измислят нещо, с което да я зарадват.

Лъв

Настроението ви ще се усъвършенства, а вие ще се носите на крилете на любовта. Намерете време да отидете с някой обичан човек на място, което не сте посещавали досега. Ще ви се отрази разтоварващо. Необвързаните представители на зодията може да срещнат забавни хора, само че не би трябвало незабавно да се впускат по отношение на тях.

Дева

Девите може да чакат непредвиденото. Възможно е нов човек да навлезе в живота ви. Важно е да вземете решение дали желаете да се впуснете в сходна случка или предпочитате да сте правилни на индивидът, който държи на вас. Не пренасяйте негативизма върху другите, това няма да ви донесе никаква изгода.

 любовен хороскоп

Везни

Вашите усеща към непознати хора са прекомерно другарски и това може да накара индивидът, който ви обича да стартира да ви ревнува. Спрете да се държите прекомерно флиртаджийски, с цел да не го дразните ненужно. Ако сте необвързани, опцията да срещнете нова обич е много огромна. Лятото и хубавото въодушевление ще ви радват през цялата седмица.

Скорпион

Възможни са известни пререкания в любовния живот на Скорпионите. Намерете метод да изслушвате непознатото мнение и не взимайте еднолични решения. Спрете да работите като луди и помислете по какъв начин да намерите време за сантиментален уикенд в края на седмицата. Необвързаните Скорпиони може да им се усмихне щастието.

Стрелец

Стрелците е добре да заведат индивида, който обичат, на странствуване. Това ще въодушеви тяхната връзка, ще я освежи и ще им даде нов любовен подтик. Необвързаните Стрелци ще се опитат да си намерят нов човек, само че триумфът им по никакъв начин няма да е сигурен. Затова по-добре да изчакат по-добро разположение на звездите, с цел да подхващат тази стъпка.

 любовен хороскоп

Козирог

Обвързаните представители на рогатата зодия е допустимо да им стане малко скучно и да търсят удоволствия тук-там, за които до момента не са се сещали. Козирози, не би трябвало да се впускате във флиртове, тъй като половинката ще ви разконспирира и е допустимо да се получи противен спор. Ако обаче са необвързани, Козирозите могат умерено за нападат обекта, който са си харесали.

Водолей

Водолеите ще са егоистично настроени и ще се опитат да си угодят на себе си. От това може да пострада любовта им. Необвързаните Водолеи може да имат шанс с някое ново завладяване, само че е значимо дали ще изиграят вярно картите си или ще прибързат прекомерно доста. Времето ще покаже дали са подготвени за нова връзка.

Риби

Предстоят спокойни дни, в които можете да се насладите на обич и положителни летни страсти. Миналото би трябвало да остане зад тила ви и да не се ровите в него. Изненадайте обичания човек с нещо, което той обича. Ако решите, че е време за нова връзка, времето е уместно да си я намерите. Затова необвързаните Риби могат да заложат на повече деяние и нещата ще се случат.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР