Месец август беше белязан от идеята на Доналд Тръмп да

...
Месец август беше белязан от идеята на Доналд Тръмп да
Коментари Харесай

Кралица Маргрет II, Доналд Тръмп, датското кралско семейство и защо кралицата на Дания е отказала да се срещне с президента

Месец август беше белязан от концепцията на Доналд Тръмп да купи остров Гренландия. Правителството на Дания, несъмнено, отхвърли сходна опция, а Тръмп остана афектиран.

Това докара до решението на президента на Съединени американски щати да анулира визитата си в Дания. Не е ясно по какъв начин ще се развият връзките сред двете страни за в бъдеще, само че се оказа, че Доналд Тръмп има история с кралицата на Дания - Маргрет II.

Според датския вестник Poltikken, при започване на 90-те години, когато кралица Маргрет II е била на посещаване в Съединени американски щати, Доналд Тръмп, тогава в качеството си на предприемач, е изискал да се срещне с нея, с цел да се снимат дружно.

Кралицата обаче е отказала, тъй като не е мислела, че сходна среща би била удачна, написа Royal Central. Напълно допустимо е Доналд Тръмп да се окаже отмъстителен и да употребява създалата се обстановка, с цел да си го върне на кралицата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР