Месец април ни посрещна със сняг, което не сме сигурни

...
Месец април ни посрещна със сняг, което не сме сигурни
Коментари Харесай

Как да гледаме Имало едно време в Холивуд у дома

Месец април ни посрещна със сняг, което не сме сигурни по какъв начин да го одобряваме, само че по този начин или другояче си стоим у дома поради ковид.

Какво да чакаме от " Имало едно време в Холивуд "

Куентин Тарантино не изневерява на себе си

Място за скучаене обаче няма, тъй като и вкъщи има доста неща, с които да се ангажираме. Сред тях е гледането на филми, а когато са такива, номинирани и спечелили Оскар, е още по-добре.

От през днешния ден, 1 април, деветият филм на Куентин Тарантино - " Имало едно време в Холивуд " , е разполагаем в HBO GO.
 Снимка 438743

Това е отлична опция всеки, които през август предходната година не е съумял да отиде на кино, с цел да го гледа, да го направи в този момент вкъщи.
 Оскари 2020, Хоакин Финикс и кои са спечелилите тази година
Ето кои са огромните спечелили от Оскари 2020

И статуетката отива при...

Могат да бъдат изтъкнати много аргументи, само че измежду водещите е актьорският състав. Не са доста филмите, в които можем да забележим имена като Леонардо ди Каприо , Брад Пит и Марго Роби дружно.
 Снимка 438757

Чрез " Имало едно време в Холивуд " ще се върнем в Холивуд през 60-те години на предишния век. Тогава застаряващият артист Рик Долтън (Ди Каприо) и каскадьорът му Клиф Бут (Пит) осъзнават, че промишлеността се е трансформирала и към този момент не е такава, каквато я познават.

Гафът в " Имало едно време в Холивуд "

Или по какъв начин с времето смешка не трябва

За да се запазят мястото си в нея, вършат всичко допустимо, само че въпросът е дали то ще бъде задоволително, или към този момент са изпуснали влака на славата.

Телевизионната премиера на " Имало едно време в Холивуд " е на 19 април от 21 ч. по HBO
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР