Месец април ни носи много динамика, но и интересни събития.

...
Месец април ни носи много динамика, но и интересни събития.
Коментари Харесай

Таро прогноза за април за всяка зодия

Месец април ни носи доста динамичност, само че и забавни събития. Ще срещаме нови хора, в някои случаи ще би трябвало и да пазиме персоналните си ползи. Не бива да се поддаваме на отрицателни страсти и е допустимо като цяло да сме малко по-емоционални. През новия месец ни чака и слънчево затъмнение в знака на Овен, което ще подтикне всички ни към нови начала и огромна промяна.

Със сигурност новият месец е интервал за установяване на планове за бъдещето. Какво демонстрират таро картите за всяка зодия, вижте в идващите редове.

Овен

Овни, през април може всичко да ви се коства изгубено, макар че в действителност това не е по този начин. Възможно е бързо да се уморявате от протичащото се край вас, имайки чувството, че не можете да извършите нищо както би трябвало. Ще ви бъде мъчно да намерите мотивация за каквото и да било.

Бъдете деликатни, тъй като стресът, който отрицателните мисли ви основават и претоварването като цяло, могат да доближат краен лимит. Позволете си повече отмора и хубави мигове, отдайте се на занимания, нови занимания. Понякога нещата ни наподобяват зле, а в действителност единствено мислите ни ги вършат такива.

Телец

Таро картите демонстрират, че за родените под знака на зодията месецът ще бъде натоварен във връзка с работата. Може да извършите проекти във връзка с финансите, дома и подобряването на живота ви като цяло. Но с цел да се радвате на повече доходи, ще би трябвало да сте и по-инициативни. Идеите ви могат да ви донесат прогрес в региона, в която желаете. Важно ще бъде да намирате време, с цел да си почивате добре, само че даже и в началото месецът да ви наподобява спокоен и сполучлив, не се отпускайте прекомерно, в случай че желаете да задържите постигнатите резултати.

Близнаци

През април Близнаците ще получат доста преференциално предложение, ще се отвори опция да се насочат в нова посока. Таро картите ви поучават да не пропускате своя късмет. Месецът има положителни предпоставки за облаги. Дори и в този момент да стартирате нещо, не се опасявайте. Ако продължите напред, ще постигнете добър резултат.

Близнаците може да посетят някакво образование, да стартират да вземем за пример да следват в университет, да се запишат на някакъв курс. Тези от вас, които се занимават с някакъв план, който би трябвало да бъде приключен, ще бъдат удовлетворени от резултата. Като цяло, месецът се обрисува позитивен за вас.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР