Месарският бос от село Житница Величко Яков е започнал цялостен

...
Месарският бос от село Житница Величко Яков е започнал цялостен
Коментари Харесай

Месарски бос взе огромна сграда в центъра на Пловдив

Месарският необут от село Житница Величко Яков е почнал повсеместен ремонт на известната комерсиална постройка "City Center “, която се намира на Главната улица в Пловдив, тъкмо до стълбите на Каменица, оповестява Plovdiv24.bg.

В края на 90-те години мястото беше известно, като на етажите на центъра се тъгуваха скъпи марки бижута, часовници и други аксесоари, а мансардното помещение беше превърнато в паметно кафене. С възхода на моловете през последните години, множеството обекти се реалокираха в комерсиалните мастодонти. Сградата в сърцето на центъра пустее от година.

Новата епоха за сити центъра е почнала на 18 ноември, когато е даден старт на строителните действия. Разрешението за градеж е било написано месец по-рано от основния проектант на регион "Централен “, а осъществяването е почнало дни откакто разрешителното е влезнало в действие.

Възложител на ремонта е сдружението на Яков "Виктория сити център “ ЕООД, която се бори за реконструкцията на тютюневия склад, който се намира на кръстовището на улиците "Иван Вазов “и "Авксентий Велешки “.

Строителните действия ще бъдат осъществени от компанията "Ейприл Строй “ ЕООД, с шеф Елена Спасова. Предстои вътрешен ремонт на постройката, като фасадата ще остане непокътната. Ще бъдат обособени магазини, офиси и кафене.

Очаква се постройката да бъде подготвена до края на юли 2020 година

Справка в комерсиалния указател сподели, че с изключение на притежател на "Виктория сити център “ ЕООД, 48-годишният Величко Яков е началник на състезателен клуб "Тракиец “ и ръководи клубът по конен спорт, който се намира край село Житница. Той е притежател и на известната компания за месо "Деликатес-2 “ ЕООД, която се намира в същото обитаемо място, ръководи и футболния клуб в селото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР