Мерцедес ще забавят представянето на новия си двигател и няма

...
Мерцедес ще забавят представянето на новия си двигател и няма
Коментари Харесай

Мерцедес няма да пуснат новия двигател в Канада

Мерцедес ще забавят представянето на новия си мотор и няма да го показват този уикенд в Канада поради терзания за надеждността му. Шампионите обявиха, че проблемите в качеството ще наложат ъпгрейдът да бъде отсрочен за идващото съревнование във Франция.

Закъснението ще се отрази и на потребителските тимове Уилямс и Форс Индия, само че това няма да се отрази на представянето в Монреал, настояват от компанията. Говорител на Мерцедес разгласи, че всички коли задвижвани от техните мотори, ще работят със спецификацията, която се употребява от Австралия насам. След това всички ще получат нови задвижващи единици за конкуренцията на пистата " Пол Рикар ".

Сребърните стрели сега водят краткотрайното класиране както при конструкторите, по този начин и при водачите след първите шест надпревари от календара. Ако Люис Хамилтън реализира победа в неделя, то той ще изравни върха от седем триумфа в Монреал на Михаел Шумахер.

Междувременно, Рено и Хонда ще показват усъвършенстваните си мотори, макар че не всички водачи ще ги употребяват, с цел да избегнат санкции. Според разпоредбите за 2018 всеки има право единствено на три броя мотори за целия сезон. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР