Мерцедес се е блъснал в такси на светофар в бургаския

...
Мерцедес се е блъснал в такси на светофар в бургаския
Коментари Харесай

Мъртвопиян шофьор на Мерцедес се вряза в такси

Мерцедес се е блъснал в такси на светофар в бургаския жк „ Меден рудник ”, оповестява Флагман ". Инцидентът е станал този следобяд на кръстовището на ул. „ Въстаническа ” и бул. „ Захари Стоянов ” в посока Средец.

На място има екип на полиция, който се пробва да откри аргументите за случая. Щетите по колите са съществени. Предницата на Мерцедеса е смачкана, като по всяка възможност моторът е развален от удара. Бронята на жълтия автомобил е безусловно отнесена и се намира на няколко метра от возилото.



„ Цяло знамение е, че няма потърпевши пешеходци. Всичко е станало на червен светофар. Жълтата кола спираше, когато обаче бе ударена от сребристия мерцедес откъм гърба. От конфликта автомобилът безусловно навлезе в самото кръстовище през пешеходната пътека ", споделя свидетел на пътния случай.

Оказало се, че водачът на Мерцедеса е мъртво пийнал. Той едвам излязъл от колата. Пробват го на място с дрегер.

В таксито нямало потърпевши. Линейката е била извикана, тъй като в началото лидерът на Мерцедеса изглеждал несъответстващ и не можел да стане от мястото си, заради което хората помислили, че може да е повреден гръбначният му дирек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР