Меркурий влиза в квадратура с Уран на 25 февруари, предизвиквайки

...
Меркурий влиза в квадратура с Уран на 25 февруари, предизвиквайки
Коментари Харесай

Меркурий квадратура Уран днес: Забравете за плановете, думите имат дългосрочни последствия

Меркурий влиза в площ с Уран на 25 февруари, предизвиквайки умствено напрежение, затруднява връзката, промени в проектите и опозиция против хрумвания.
Нервното напрежение мощно се усеща, тъй че не е изненадващо, че през този интервал всички могат да се по-нервни и раздразнителни, наранени от реакциите на другите към отношението и събитията. Лесно се влиза в борба или несъгласия.

Това може да е време на комплициране и дезинформация, защото получаваме голямо количество информация и вести. Може да е мъчно да вземем интелигентни решения, само че и мъчно ще ги отложим, защото преносът провокира огромна импулсивност. Бизнес договарянията са проблематични точно заради тази податливост към импулсивност.

Комуникацията може да тръгне в изцяло неверна посока и да докара до различия с другите, по тази причина не е време, в което би трябвало да излагате личните си причини и визии. Избягвайте да взимате решения, за които може да съжалявате по-късно. Дори при най-благоприятни условия, най-добре е да бъдете внимателни.

 жена

Дисхармоничният аспект ни прави още неорганизирани, непрактични, постоянно липсва самоконтрол и силата се губи заради несъразмерна емоционалност. Революционният дух гори вътре в нас и се показва в отчетливо протестиращо отношение.

Плановете за пътешестване подлежат на смяна, като при шофиране се изисква нараснало внимание, защото заради заплеснатост, раздразнителност и неспокойствие са вероятни непредвидени обстановки.

 дами, кола

Непрактични хрумвания, дразнещи позвънявания и непредвидени визити са единствено част от днешните обстановки, които ще ви извадят от равновесие. Възможни непредвидени загуби, спорове с другари. Много събития се случват по безпланов метод, което провокира безпокойствие и незадоволеност. Хората са склонни към рискови способи на мислене и изключителни настройки, както и към волност в изразяването, което може да има дълготрайни последствия. Избягвайте речта на омразата, тъй като ще бъде по-трудно да коригирате всичко, което казвате през днешния ден в припадък на гняв.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР