Меркурий вече не е ретрограден. Очакват ни по-светли моменти. А

...
Меркурий вече не е ретрограден. Очакват ни по-светли моменти. А
Коментари Харесай

Черната Луна днес ще повлияе страхотно на тези четири зодии

Меркурий към този момент не е назадничав. Очакват ни по-светли моменти. А тъкмо през днешния ден ставаме очевидци на така наречен Черна Луна - второто новолуние за май 2023 година То ще се отрази мощно на представителите на четири зодиакални знака. Какво да чакат те и защо да бъдат готови?

Телец

На 19 май Слънце и Луна се събират в първия дом на Телец, поставяйки акцент върху инстинктите и желанията. Новолунието ще ви даде опция да постигнете благополучие, да получите това, което е в действителност значимо за вас. Днес се отдайте на релакс и удоволствия. Подарете си приятна вечеря, купете си нова дреха или прекарайте време с някого, който ви кара да се чувствате сигурни и удовлетворени.



Лъв

Новолунието в Телец слага ново начало във вашата кариера и професионален свят. Постигате триумф, задоволство, непоклатимост в работата и финансите. Сега е идеалният миг да поемете по нов професионален път, който ще ви даде, това, което желаете - непоклатимост, триумф и реализация на уменията.

Скорпион

Днес Слънце и Луна се съединяват в Телец, а това значи, че на напред във времето излизат вашите сантиментални връзки и партньорства. Обръщате нова страница в любовта. Черната Луна ви дава късмет да се облегнете на комфорта и стабилността, които ви обезпечават връзките с други хора. Чувствате се щастливи и задоволени.



Водолей

На 19 май Слънце и Луна ще донесат ново начало в дома и фамилния ви живот. Вие сте човек, който разчита значително на здравословната среда и щастливото фамилно обграждане. Това новолуние е опция да пренасочите желанията си във въпросната област. Денят е съвършен за отмора, релакс, приятни занимания вкъщи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР