Меркурий в секстил с Венера - помага за хармоничното общуване.

...
Меркурий в секстил с Венера - помага за хармоничното общуване.
Коментари Харесай

Ако си намерите нов приятел днес, той ще стане важен човек в живота ви

Меркурий в секстил с Венера - оказва помощ за хармоничното другарство.

Луната е в символ Риби до 10:00ч на 20 април - знакът на галактическата естетика.

В тези дни се изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Преобладават сантиментално въодушевление и мечтателност.

Ходилата на краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля несъразмерната приложимост на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се употребяват духовни практики.

Доминиращ 25 лунен ден от 05:04ч на 18 април до 05:30ч на 19 април

Това е ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате благосклонност и отбрана от вашия Ангел-Хранител.

Ден за алхимия на духа

Денят способства за постигането на мъдрост, неповторими качества. Човешките благоприятни условия се усилват. Пълната отмора ще възвърне физическите и моралните сили, нужни за по-нататъшни достижения.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Не се предлагат интензивност, припряност, суетност. Нежелателно е да поемате самодейността, да решавате значими задания и да се стремите да поставите всичко на мястото си. Не би трябвало да стартирате нищо ново, никакви значими каузи, само че може да се довършва започнатото. Да не се вършат нови проекти. Нищо протичащо се не е инцидентно през днешния ден. Обръщайте внимание на всички знаци. Всеки знак би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Нека мислите ви останат чисти и спокойни.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размисли, за дейна вътрешна(духовна) работа. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Ако си намерите нов другар в 25-ия лунен ден, той ще стане значим човек в живота ви.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

29 безоблачен ден – Днес може да гадаете на книга. Задавате въображаемо въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука откъс. Там може да намерите отговора. Също може посредством случайно отваряне на страницата и изтъкване с пръст реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР