Меркурий в опозиция с Уран – аспект на неочакваните неща

...
Меркурий в опозиция с Уран – аспект на неочакваните неща
Коментари Харесай

Всички промени, които се случват през този период, не трябва да ви плашат

Меркурий в съпротива с Уран – аспект на непредвидените неща - непредвидени вести, визити или събития могат да нарушат проектите, да донесат безпокойствие, да основат нервно напрежение. Споразуменията могат да бъдат отсрочени или да бъдат анулирани.

Луната е в символ Стрелец до 09:45ч на 21 октомври

Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания. Всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ на другите. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Добре е да се заобикалят кръвопреливане, донорски процедури, оперативна интервенция на изброените органи като се изключи незабавните и животоспасяващи случаи. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

Доминиращ 5 лунен ден от 12:05ч на 20 октомври до 13:14ч на 21 октомври

Символ на деня е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Време за инспекция на верността към правилата.

На 5-ия лунен ден всеки човек вътрешно усеща смяна. Понякога е ужасно. Но помислете, когато какавида в пашкула стартира да се трансформира в красива пеперуда, тя също счита, че всичко е завършило. И в действителност се ражда създание с невероятна хубост. Следователно всички промени, които се случват през този интервал, не би трябвало да ви плашат. Това е моментът на преход към напълно ново равнище: по-високо, по-качествено. Вашето преобразяване зависи от предходните ви дейности. Ако сте се стремили към най-хубавото, опитвали сте се да постигнете съвършенство, то това са резултатите, които ще получите на 5-ти лунен ден - времето на трансформацията.

Не е уместно за съществени и нови каузи, за креативна активност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати каузи през днешния ден водят до противоположния резултат. Важните неща придвижите за по-благоприятно време. Един от най-неподходящите дни за промяна на активността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не би трябвало да проявявате гнева си и да вредите на някого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване от ориста. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия.

Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всички мисли, даже мимолетни и незначителни, могат да станат действителни през този интервал. Струва си да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите.
Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.
Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се единствено лека и прясна храна, млечни и свежи артикули, лесни за храносмилане. Да се заобикаля месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.

4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР