Меркурий става ретрограден до 7 декември. Меркурий отговаря за комуникацията

...
Меркурий става ретрограден до 7 декември. Меркурий отговаря за комуникацията
Коментари Харесай

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал

Меркурий става назадничав до 7 декември.

Меркурий дава отговор за връзката и мисленето, виновен е за области като: покупко-продажби и контракти, разум, тирада, декламаторски качества, памет, логичност, проучвания, литература, непознати езици, логистика, разбори и работа с информация. Пътуването и превоза също се свързват с Меркурий. Следователно, по време на противоположното придвижване на Меркурий, в съвсем всички сфери на човешкия живот се появяват неприятни промени. Нараства вероятността от неточности. Може да има задържане или закъснения във всички действия. Често срещано събитие се явява разсеяността. Проблеми с асимилиране и запомняне на образователния материал. При хирургичните интервенции постоянно се появяват затруднения. Ако не е неотложно, по-добре да се отсрочат през този интервал. Не е добре да се подписват контракти, да се купува техника, компютри, смарт телефони, коли. Записвайте си двойно значимата информация. Да не се преинсталират в този момент компютри.

Луната e в символ Риби до 17:57ч на 18 ноември.

Ако през днешния ден не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое въздейства зле на душeвността ви и се пробвайте да очистите своя живот от отрицателното влияние. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже доста потребно за полировка на вашите душевни качества. Един различен ще сте си нужни за духовното си развиване. Отношения почнали в този миг ще бъдат дълбоки. Приятелските връзки могат да бъдат продуктивни като предоставяне на потребни препоръки, оказване на психическа поддръжка. Подходящо е за щедрост и по какъвто и да е метод да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Уредете си сантиментални срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна поезия, гледане на любовен филм. Можете да започнете недояждане, с цел да отслабнете и да прочистете тялото. Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки.

Подходящо е за поливане на цветята и дружно с това наторяване на растенията, разрохкване на почвата.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 10 лунен ден, който стартира от 14:00ч на 16 ноември и продължава до14:28ч на 17 ноември.

10-ия лунен ден носи позитивна, мека сила, която въздейства на индивида по най-хубавия метод, като носи шанс. Подходящо е да се стартират нови неща. Благоприятно е за отмора и време, прекарано в фамилията, за подсилване на фамилните обичаи. Общуването носи прелестни резултати. Най-доброто, което можете да извършите в този ден е да се видите с околните си, да се съберете дружно на обяд. Не би трябвало да се карате и да допускате спорове. Също по този начин се счита, че пътуванията в този интервал ще бъдат сполучливи.

Следва 11 лунен ден, който стартира от 14:28ч на 17 ноември и продължава до14:55ч на 18 ноември.

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите. Денят е комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата нямат никакво значение в този момент.

Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Не се сдържайте. Подходящо за ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание и се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да се появят главоболие или болки в гърба.

Подстригване след 14:28ч можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Днес е 2 безоблачен ден – Успехът съпътства тези, които са подготвени да усвоят нещо ново, нова специалност, непознат език. Благоприятно е за покупки, за търговия, за парични интервенции, за контакти, за другарство, за учене, струпване на информация, за преодоляване на нови привички, за пътешестване. Полезно е освен да овладявате нови познания, само че и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР