Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНВъпреки трудностите у дома, които ви

...
Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНВъпреки трудностите у дома, които ви
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните привличат погледите, Телците да не се подмамват от обещания

Меркурий продължава своето ретроградно придвижване.

ОВЕН

Въпреки компликациите вкъщи, които ви изненадаха сутринта в почивния ден, сте чаровни и ще притегляте погледите на всички. За да постигнете замисленото се вслушвайте в препоръките на близки и другари. Бъдете внимателни в обещанията. Избегнете диалозите, свързани с работата ви и при съставянето на дълготрайни проекти. Преценявайте всяка крачка. Не бъдете прекомерно доверчиви. След обяд не са изключени компликации в фамилията. Не се задълбочавайте. Вечерта се отдайте на възприятията си. Знаете, че сексът ви доставя наслаждение, единствено в случай че интимния сътрудник дава отговор на темперамента ви или възприятията ви са по този начин мощни, че сте подготвени да се съобразите с него.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден всяка стартирана от вас работа е обвързвана с компликации. Не се обвързвайте с обещания за комерсиална активност, даже в случай че е краткотрайна, тъй като ще си навлечете загуби. Не се захващайте със съдружничество и произвеждане. Деловите оферти също ще ви донесат загуби. Не бързайте да се подмамвате с обещанията за лесна облага. От вас зависи, ядосани от нечии думи денем, вечерта да не предизвиквате ревността на колегата си. Сексът сигурно ще ви се отрази добре. Не го пропускайте и ще остави у вас спомен за необикновено преживяване.

БЛИЗНАЦИ

Липсва ви предпочитание за работа в този почивен ден. Замете се с рутинните си отговорности, с цел да си спестите проблеми с сътрудниците. Въпреки положителното си самочувствие сте без въодушевление. Не е желателно да сядате зад кормилото. Ще се справите с всичките си задания на работното място, даже и с непланираните. Денят ви дава обещание смяна в другарските и в деловите ви връзки. Време е несемейните дами да помислят за основаване на семейство, да не отхвърлят предложения за развлечения  и да се огледат за подобаващия сътрудник. Семейните дами могат да се отдадат на интимни мигове и полови прекарвания.

РАК

Вниманието на противоположния пол ви радва, само че даже и в почивния ден  може да ви отклони от професионалните ви отговорности, в случай че се постанова да работите. За страдание запознанството ще е обвързвано с отчаяние преди края на деня. Деловите срещи и диалози са разочароващи поради неспазени обещания от хората, с които поддържате връзка. Избягвайте контактите, в случай че могат да основат спорове поради ревността на интимния ви сътрудник. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения.

ЛЪВ

На работното място изявете най-хубавото от себе си, в случай че в почивния ден  искате да получите справедливо самопризнание и положително парично заплащане. Ще жънете триумфи с каквато и работа да се захванете, в случай че не е обвързвана с финансиране. Намерете си приятна компания за обед и обсъдете бъдещите си проекти, в случай че сте с ваши сътрудници. Несемейните дами ги чака следващото незабравимо сантиментално премеждие. Ако сте сигурни в възприятията си и към този момент сте основали интимни връзки, ще изживеете и приятни мигове в леглото. Сексът ще ви зареди с нови сили.

ДЕВА

В почивния ден не се срещайте с доста хора, тъй като сте разсеяни и няма да запомните диалозите, които организирате. На работното място се справяте чудесно със отговорностите си.  Не бива да пътувате. Пригответе се за компликации подбудени от странични фактори, които ще ви объркат проектите ви за деня и ще ви тласнат в нова посока. Отдайте се на рутинните си занимания. Имате опция да пътувате с обичания си или със фамилията си. Вечерта не пропускайте да създадете приятна сантиментална конюнктура. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви обогати с незабравими преживявания.

ВЕЗНИ

Наложете си самообладание и умереност в този почивен ден. Прекалената ви сензитивност и раздразнителност единствено ще усложнят деловите ви връзки. Всичко осъществявате с доста старания, по тази причина по-добре да не сте прекомерно дейни. Ако отговорностите на работното място не разрешават вечерта да си останете вкъщи, се постарайте да отхвърлите най-неотложните си фамилни отговорности. Пътувайте с обичания си, в случай че имате отпуск или са ви дали отмора и си отпочинете от напрегната седмица. Сексуалният ви живот изисква да разчупите рутината, основана в годините, в случай че сте фамилни от дълго време.

СКОРПИОН

В почивния ден непременно отложете деловите срещи и диалози. Няма да бъдат сполучливи. Обърнете внимание на себе си и не забравяйте, че имате своите потребности. На работното си място, се концентрирайте в дилемите си. Бъдете виновни, в случай че желаете да си спестите разправии с вашите началници и сътрудници и бъдещи проблеми и финансови загуби. Хармонията в персоналните ви връзки и фамилията ще ви подтикне към смяна на отношението ви към околните ви хора. Пътувайте с обичания си. Колкото и да сте изтощени и захласнати от триумфите си, не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете виновни към фамилните си отговорности в почивния ден и не изнервяйте вашите близки с непрекъснатите сериозни забележки, с цел да не съсипете деня си. Целта ви е да избегнете привършване на битови проблеми. На вашето работно място царува хаос. Не сте се справили със отговорностите си и се постанова да го сторите в този ден. Отдалечили сте обичания си и страдате. Време е през днешния ден да намерите още веднъж пътя към сърцето му. Сексуалните ви връзки естествено са проблематични. Нямате предпочитание за интимна непосредственост, поради нежеланието ви да се извините.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, само че допуска спокойни диалози и реализиране на задачите в персонален и професионален проект. Пазете се от оферти свързани с търговия, с цел да избегнете загубите заради склонността ви да сте лековерни. Тактът и умеенето да премълчавате през днешния ден ви носят изгода освен на работното място, а и при среща с настоятелен сътрудници, в случай че се постанова да я организирате непременно. Семейните проблеми ви работят изнервящо, благи дами. Причината е, че нямате време за брачния си сътрудник. Вечерта се постарайте да зарадвате обичания с сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Вашата сензитивност в почивния ден е прекомерно изострена. За да се освободите от напрежението се отдайте на дилемите си на работното място, които са доходни и ви доставят наслаждение. Справяте се добре макар персоналните проблеми. Не са изключени непредвидени разноски, само че харчете с мярка, с цел да не изпаднете във финансова рецесия. Пазете се от обаятелен мъж, който се пробва да се вмъкне в живота ви и да унищожи брака ви единствено тъй като му отказвате извънбрачна връзка. Липсва ви хармонията в половите връзки. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

РИБИ

Избягвайте срещи и нови запознанства в този почивен ден. Може да се заблудите и да се обвържете с хора, които са несъответствуващи за вас. Разочарованията няма да закъснеят. На работното място се справяте чудесно. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път и от основната ви цел за деня. След края на деня се приберете и заведете околните си или обичания на ресторант. Не се впускайте в фамилни разправии и избягвайте контактите, които могат да основат спорове. След приятната вечер в спокойни диалози, се отдайте на полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР