Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНБез колебание анализирайте постигнатото и преценете

...
Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНБез колебание анализирайте постигнатото и преценете
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните с финансова придобивка, Телците да не бъдат агресивни към колеги

Меркурий продължава своето ретроградно придвижване.

ОВЕН

Без съмнение анализирайте постигнатото и преценете равнището, което сте достигнали. Направете бъдещите си проекти. Очаквайте финансови приходи. Вашата интензивност ще окаже въздействие върху работата ви. Възможна е финансова облага, плод на признато преди време делово предложение. В персоналният ви живот липсва естетика, тъй като сте не запомнили, че любовта изисква и отдаденост и сантиментални мигове. Сексът ви работи добре. Не го пропускайте, в случай че оправите връзките си.

ТЕЛЕЦ

Денят ви носи триумф, в случай че не рискувате и не се ядосвате, че работите по-бавно от предстоящото. Отложете деловите срещи и диалозите с управлението, изключително в случай че са свързани с обмисляне на вложения. Не проявявайте припряност. Внимавайте и не бъдете нападателни към сътрудниците си, тъй като ще си спечелите неприятели даже и измежду тези, които ви поддържат. У дома запазете успокоение, даже и в случай че се прибирате ядосани. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичания си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и полови преживявания. Пазете се от изневери.

БЛИЗНАЦИ

Успявате най-вече в материално отношение и в случай че сте деликатни печелите добре. Оглеждайте деликатно финансовите документи, в случай че от вас зависи подписването им през идната седмица, когато ще е вероятни. Решителните ви дейности са в несъгласие с мнението на вашите близки. Ще създадете спор. Не са изключени проблеми в персоналните връзки, подбудени от различия с половинката ви. Ако имате желание да се отдадете на полови удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си сътрудник.

РАК

Отново сте във властта на страстта, която ви вреди. Ако сте заети с креативна специалност денят ви няма да е сполучлив. Ще се наложи да извършите промяна на проектите си, макар че не ви е прелестно. Ще се сблъскате с компликации, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната ви сполучлива работа, само че са показали неучтивост. Разправиите в фамилията ви са подбудени от нежеланието ви да приемете мнението на околните си и неотстъпчивостта ви. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не е със инцидентен сътрудник, единствено тъй като не желаете да се чувствате самотни.

ЛЪВ

Напрегнати сте, само че триумфът е с вас. Не отхвърляйте помощ в профил и се отдайте на дилемите ви свързани с общата ви работа с вашите сътрудници. Ще получите хвалба, последвана от парично подучване. Отложете плануваното пътешестване. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, с цел да не ви пречат на работата. Не си уговаряйте сантиментални срещи, в случай че се постанова изясняване на връзките с интимните ви половинки. Сексът в този ден може и да не ви достави предстоящата приятност.

ДЕВА

Поставете началото на нова активност. В деловите връзки и при разискване на идно подписване на контракти се доверете на възприятието си за самозапазване. Въпреки сполучливият в материално отношение ден са вероятни финансови загуби. Безработните да си потърсят работа посредством познати или в интернет. Контролирайте страстта. Споделените усеща ви зареждат с оптимизъм. Любовният ви живот би трябвало да бъде обогатен с повече приятни сантиментални мигове и деен секс.

ВЕЗНИ

Не ви се занимава с нормалната работа и по тази причина ви се коства изморителна, изключително през днешния ден. Винаги сте се справяли. Ще съумеете и през днешния ден. Проблемите на работното си място разрешете в точния момент. Успехът е с вас. Поемете самодейността за промени, в случай че се постанова. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности. Очаквайте материални триумфи. Не допускайте проблеми в персоналният си живот. Вечерта бъдете с обичаните си хора. Сексуалните преживявания ще ви заредят със сили и положително въодушевление.

СКОРПИОН

Проявете такт и самообладание, в случай че се пробват да ви ядосват или да ви натоварят с спомагателна работа, само че не се изявявайте като добродушни наивници. Имате опция да обсъдите с сътрудниците си по кое време да преминете на нова работа, даваща ви опция за професионално израстване. Не пропускайте шансът си.  След работа се приберете вкъщи и отдайте дължимото внимание на брачния и сътрудник или се срещнете с обичаните си хора. Не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви потребни срещи и триумф, в случай че се занимавате с бизнес или с търговия. За следващ път имате опция да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задания, които ще ви донесат триумф. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете препоръки на сътрудниците си, които да са в интерес на всички. В връзките си околните ви царува естетика. На несемейните Съдбата сервира късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия, до момента в който не се опознаят добре.

КОЗИРОГ

Работете без да отклонявате вниманието си и ще жънете триумф, какъвто от дълго време очаквате. Изненадващо ще ви създадат предложение за нова работа, само че не се радвайте преждевременно и не давайте позитивен отговор. Проверете дали изискванията ви задоволяват. Не е във ваша изгода да изяснявате връзките с сътрудниците си. Личният ви живот е усложнен, поради невярност от ваша страна. Опитайте се да изясните връзките с интимния си сътрудник. Откажете се от желанията си за интимни мигове и полови удоволствия, в случай че сте наранили обичания си.

ВОДОЛЕЙ

Промените в живота ви постановат нуждата да изясните връзките си на работното място. Бъдете деликатни с сътрудниците си, с цел да не засегнете гордостта им. Отново сте подвластни на страстта. Не давайте неизпълними обещания. Завършете започнатото в деня, тъй като другояче ще го проточите във времето и ще претърпите загуби. Вечерта организирайте сантиментална среща, която ще ви възвърне положителното въодушевление. Постарайте се да сте благи с обичания си. Не пропускайте интимните мигове с обичания си. Сексът ви би трябвало да е безвреден.

РИБИ

На вашето работното място се чувствате в стихията си.  Не рискувайте с инициативи, а завършете започнатото. Отношенията с сътрудниците ви са хармонични. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени, в случай че ги поднесете без опит да наложите мнението си. Обещайте на хората, които ви поддържат, че ще споделите с тях приходите си. Възможни са разправии в фамилията поради нежеланието ви да приемете мнението на околните си и неотстъпчивостта ви. Контролирайте страстите си и не се впускайте в полови удоволствия, единствено тъй като някой ви е привлякъл с чара си.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР