Меркурий преминава в знак Водолей, където ще остане до 10

...
Меркурий преминава в знак Водолей, където ще остане до 10
Коментари Харесай

Астросъвет: Не започвайте нищо ново днес

Меркурий минава в символ Водолей, където ще остане до 10 февруари. Засилва се интелектуалният капацитет. Благоприятно време за учене, говорене пред аудитория, писане на книги, публикации, нови хрумвания.

Луната е в символ Дева до 06:04ч на 25 януари.

Често се случва по това време да пораждат спорове в работните колективи и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Много е потребно да се акцентира на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт.

Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Луната минава на луфт от 15:51ч до 06:04ч на25 януари. Да не се подхващат значими дейности, не е уместно за полагане на начало, за съществени покупки, за подписване на контракти.

Продължава 19 лунен ден от 20:33ч на 23 януари до 21:37ч на 24 януари.

Неблагоприятен ден. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения.

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности.

Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи с неуспех. Отложете финансовите каузи и интервенциите с недвижима благосъстоятелност. Не е уместно време да се сменя местоработата или сферата на деяние.

Учението изисква висока централизация.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи. Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътешестване и промяна на ситуацията.

Диета и здраве – Може да се направи разтоварващ ден, само че да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се заобикалят продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения - Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи и внимателни с сътрудниците си. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно.

Сексът е добре да се заобикаля.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Сънища – Може да сънувате кошмари, само че да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 21:37ч на 24 януари до 22:50ч на 25 януари.

Днес е 10 безоблачен ден - Не се отнасяйте прекомерно съществено към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино ниво.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР