Меркурий прави съвпад с Марс в знак Рак, а тези

...
Меркурий прави съвпад с Марс в знак Рак, а тези
Коментари Харесай

Търсете във всичко златната среда

Меркурий прави съвпад с Марс в символ Рак, а тези две планети ще противостоят на Плутон в Козирог. Това ще провокира неизбежно напрежение и по-сериозни проблеми. Меркурий дава отговор за общуването, а Марс и Плутон носят огромна доза експанзия. Направете всичко допустимо да не влизате в междуличностни битки, които са безсмислени и прекомерно рискови.

Луната е в символ Козирог до 05:02ч на 20 юни

Добре се удава съответната работа, изискваща системност и рационално мислене. В своите действия и решения хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Нараства възприятието за дълг и отговорност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Може да се ускори възприятието за самота. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Да не се посещават през това време чакръкчии. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Доминиращ 16 лунен ден от 22:11ч на 18 юни до 22:58ч на 19 юни

Символи на деня са пеперудата, гълъбът - олицетворяващи духовна непорочност, висша правдивост, дарба да се схващат всички, липса на наказание.

Денят е въздържан, за съзерцаване и за миротворство и би трябвало да се прекара умерено, без никакво бързане и прибързаност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако живее в сходство с силата на 16 лунен ден, той ще се радва на живота и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители.

Добър интервал за занимания с творчество. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Не би трябвало да се крещи и вика, да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се постарайте да разберете другите хора. Запазвайте успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата ви, получите някое петънце денем, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Лунният календар предлага да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно време за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отмора във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:58ч на 19 юни до 23:39ч на 20 юни

01 безоблачен ден - Този ден е удобен за оптимистите и хората, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят другите - учители, водачи, ръководители. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Към самодейностите би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи. Ако имате подозрения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР