Меркурий - планетата на общуването и средствата за комуникация, на

...
Меркурий - планетата на общуването и средствата за комуникация, на
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий-Ето какво предвещава това!

Меркурий - планетата на общуването и средствата за връзка, на обмяната на информация и документите, на превоза и пътищата, на интелекта и образованието, на договарянията и търговията от 17 ноември до 7 декемвривключително ще бъде в ретроградна фаза.

Ретроградният Меркурий затруднява общуването и основава безпорядък в комуникациите; основава проблеми с превоза и напредването по пътищата, с интернет и телефонните връзки, с битовите уреди и офис техниката, с автомобила. В международен аспект се покачва недоволството измежду служащи и чиновници на компании, като стартират митинги и протестни дейности, затруднени са договарянията сред страни.

Възможна е загубата на информация от компютъра или телефона, на персонални / служебни документи или билети за пътешестване, на телефон или ключове, на куриерски пратки; усложнения в образователния развой, в договорните връзки и комерсиалните покупко-продажби.

В такива интервали постоянно се постанова да ремонтираме автомобила, компютъра и друга техника, битови уреди и всичко друго, което се употребява за напредване или връзка. Меркурий стартира ретроградното си придвижване на 17-ти в знака Стрелец и до края на месеца ще има по-затормозяващо въздействие върху описаните по-горе  въпроси при родените под знаците и такива с рожден Меркурий в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби в персоналния си хороскоп. Периодът 17 ноември – 7 декември 2018 год. не е удобен за покупка на нови битови електроуреди и офис техника, машини, телефони и автомобили; за започване на нова работа, за пускане на нов бизнес или план, за сключване на дълготрайни контракти, за подаване на документи и т.н. Склонни сме да взимаме субективно решения, да позволяваме неточности в работата, да изпитваме усложнения във всички сфери, които Меркурий ръководи.

Периодът е удобен за проверки и корекции на документи или в други писмени разработки, за ремонт на техника или автомобил, за дотъкмяване на стартирани действия и поизоставени досега по някакви аргументи – като поправителни изпити, писане и дотъкмяване на курсова / дипломна работа, книга, сюжет и т.н. По време на ретроградното придвижване на Меркурий срещаме остарели познати и съученици / сътрудници, да се върнат остарели оферти, които по някакви аргументи са останали без развиване.

Сега е време за преосмисляне на свършеното досега през последните 4-5 месеца, да довършите курс на образование, да се явите на изправителен изпит, да коригирате клаузи в контракти, както всевъзможни други минали неточности.

Много хора са родени с назадничав Меркурий и тези проблеми са им заложени по рождение, по тази причина когато и директният е назадничав, изключително в случай че образува хармонични аспекти с рождения, тогава въздействието му не е по този начин отрицателно и непреодолимо. Това е годно в идния интервал за родените със Слънце и назадничав Меркурий в знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Хората с рожден назадничав Меркурий може да усвояват дадена информация и да се показват пред по-голяма аудитория по-трудно, само че имат мощна вътрешен глас и богато въображение, мислят задълбочено и много от тях имат гений за писане или друга заложба, обвързвана с ръцете.  Някои от старите връзки в този момент могат да бъдат възобновени и грешките в връзките поправени.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР