Меркурий образува секстил с Марс – хармоничен аспект, който насочва

...
Меркурий образува секстил с Марс – хармоничен аспект, който насочва
Коментари Харесай

Всичко, което идва към нас в този ден ще ни бъде полезно и важно

Меркурий образува секстил с Марс – съразмерен аспект, който насочва силите в градивна посока. Благоприятно за договаряния и разискване на работни тактики.

Луната е в символ Водолей до 01:45ч на 27 януари.

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната минава на луфт в 21:08ч чак до 01:45ч на 27 януари. Период, в който не би трябвало нищо значимо да се подхваща.

Продължава 1 лунен ден до 08:20ч (от 23:43ч на 24 януари)

Следва 2 лунен ден от 08:20ч до 08:55ч на 26 януари

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова галактическа сила и би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Нови каузи да не се стартират още. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец

Трябва да се заобикалят отрицателните страсти, споровете. Не бива да се демонстрира лакомия и експанзия. Ако в този ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Бъдете положителни и великодушни, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм, само че те би трябвало да се отнасят единствено до вас.

За днешния ден е изцяло обикновено да изпитате апетит и свиреп вкус, само че би трябвало да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на медикаменти и алкохол.

Тест на деня: Ден, в който би трябвало да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно. Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да стартират да се навиват.

11 безоблачен ден – Най-щастливият ден от слънчевият месец, щастлив, радостен. Ден на измененията. Не планирайте нищо в този ден, систематичните дейности са нежелателни. Трябва да умеете да реагирате незабавно на изменящите се обстановки и да го вършиме инстинктивно, без да обмисляте. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно въздействие на протичането на деня.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР