Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията,

...
Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията,
Коментари Харесай

В този ден светът е нашето огледало

Меркурий образува съразмерен аспект с Нептун – Аспектът усъвършенства интуицията, проницателността и креативното въображение. Появява се предпочитание за лирика и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно пояснение или в писането на лирични стихове. Също по този начин този аспект ни настройва към изящните изкуства, към хубостта. Може да се доверите повече на интуицията и вътрешния си глас.

Луната е в символ Лъв до 03:14ч на 3 януари

В това време хората демонстрират качества като благотворителност, достойнство, искреност, горделивост, непримиримост, храброст, мощна воля, нараснала самокритика и убеденост в личните сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

18 лунен ден до 19:21ч на 1 януари (от 18:15ч на 31 декември)

Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата същинска същина. Можете да видите своите негативни и позитивни страни, защото всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден знаците и знаците са значими. Трябва да сте доста деликатни, с цел да не пропуснете някой намек спуснат за вас от горе. Ако сте задоволително умни, можете да разберете доста и да получите значим урок за себе си.

Всичко, което се случва през днешния ден, вие сами сте си го предизвикали. Няма случайности и изключително в този ден. Вие сте провокирали това, което се случва със своите дейности и мисли. Ако нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете вярно.

По принцип не се чакат специфични рискове и проблеми. Бъдете деликатни, другарски настроени и проявявайте добрина към другите. През този интервал не би трябвало да има прояви на нарцисизъм и егоцентризъм, даже в най-малки дози е неприемливо. Мислите не би трябвало да са негативни, бъдете благоразумни. Настройте се на позитивна и доброжелателна вълна, проявете грижа, почитание и обич към другите хора. Не бъдете дейни, по-добре да се отпуснете.

Ако през днешния ден се появят кожни обриви или някои кожни болести, това демонстрира, че вие не живеете съгласно моралните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се през днешния ден може да бъде продължителна. Добре е по-малко да се спи.

Стайните растения поливайте доста умерено, защото в почвата остава доста повече влага.

Подстрижката ще усили вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще укрепи вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, единствено в случай че желаете да забавите растежа й и да укрепите корените.

19 лунен ден от 19:21ч на 1 януари до 20:31ч на 2 януари

17 безоблачен ден – Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР