Меркурий излиза от ретроградност и става отново директен, но влиянието

...
Меркурий излиза от ретроградност и става отново директен, но влиянието
Коментари Харесай

Днес мълчанието е злато!

Меркурий излиза от назадничавост и става още веднъж пряк, само че въздействието му ще продължи още няколко дни.

Луната е в символ Скорпион до 19:46ч.

Нараства количеството на стресиращите и рискови обстановки. Хората с лабилна душeвност и нервна система би трябвало да подхващат превантивни ограничения. Възможни са нервни сривове, нервности и обостряния на болести. Това е време на пристрастеност, ревнивост, експанзия. На първо място са настоящи инстинктите. През този интервал са вероятни както огромни облаги, по този начин и огромни загуби. Децата могат да станат нападателни, сложни за ръководство. В този интервал е значимо да ги учим на самоконтрол, на неизменност (може би посредством изкуство или музика, спорт), вместо да се борим с тях.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Засилва се либидото, само че половото претоварване е недопустимо, по-добре е да се откажете изцяло от сексуален акт. Бременните дами в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, интензивно придвижване, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт. Препоръчителни са процедурите за профилактика и лекуване на гърлото и шията. Не яжте мазна и пикантна храна.

Луната ще се движи на луфт от 18:08 до 19:46ч. В този времеви период се въздържайте да предприемате значими и нови неща. След това Луната минава в символ Стрелец.

7 лунен ден от 13:17ч на 17 август до 14:20ч на 18 август.

Време на съществени провокации. Може да предприемате единствено това, което може да бъде приключено. Трябва да се възнамерява и дейно да се разпределят дейностите. Иска се самоконтрол и организация. Възможно е да се появят нови настойници, да създадете сполучливи връзки. Хубаво е да има завършения, да съберете нови усещания.

Денят е добър за публицисти, писатели, поети, които ще изпитат ентусиазъм, както и за деятели за правата на индивида, борци за правдивост, учени.

Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Не бива да се псува, да се злослови, да се лъже, да се приказват неприлични неща. Всичко това бива наказуемо. Думите имат изключителна мощ - сбъдват се както проклятия и неприятни пожелания (но след това се връщат като бумеранг към изпращача), по този начин и положителни пожелания за благополучие и положително. Хубаво е да се произнасят молебствия, да се четат мантри.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата.

8 лунен ден от 14:20ч на 18 август до 15:20ч на 19 август.

Денят подхожда на огъня и на преображението. Негов знак е феникса. През това време може да има прочувствена неустойчивост, както и безпричинна смяна в настроението. Това положение се дължи на обстоятелството, че става преструктуриране на индивида - старите метапрограми (умствени модели) се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Затова в този миг се предлага да се ограничите от огромните компании и шумни развлекателни действия. Нежелателно е да бъдете ядосани и нервни в осмия лунен ден. Необходимо е да останете спокойни и да приемате всичко с рационална доза подигравка. Добре е да не се съпротивлявате на измененията, другояче може да зародят прекомерно съществени затруднения както в душевен, по този начин и във физически проект. Всичко, което пристигна до вас би трябвало да се приема като възвишен урок, който обезателно е нужно да се научи.

Интимните връзки е добре да се заобикалят.

Подстрижка – Препоръчително е да го вършиме единствено до 14:20ч.

Сънищата на 8 лунен ден (които предстоят) са движимости, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са доста значими в този момент, тъй като могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР